• 1398
    geçen seneki atiba> bu seneki gökhan-atiba ikilisi

    atiba'nın kötü oynamasını ben gökhan'a bağlıyorum. birbirinden rol çalıyorlar gibi geldi bana . gökhan'a yer açmak için her maç olmasa da çoğu maçta bu şekilde oynayacaklarını düşünüyorum. inşallah ta böyle olur. atiba-tolgay, atiba-oğuzhan ikilileri çok daha iyi olurdu bence.

    diğer taraftan geçen seneki töre, sosa, oğuzhan, kerim, olcay, gomez kısa paslaşmalarını ve aralarındaki uyumu sosa, gomez ve gökhan'ın gitmesiyle, diğerlerinin de yedeğe çekilmesiyle bu sene görmeyeceğiz. bu sene dopaçlama oynuyorlar. ne oynadıkları da belli değil ya neyse. caner'in muz ortalarına ve bazı oyuncuların bireysel yeteneklerine bakar hale geldiler. ideal bir on birde bulamayacaklar bu sene bu geniş kadroda. geçen seneki fenerbahçe'ye benzetebiliriz. perreira o geniş kadroyu yönetemediği gibi, ideal bir on bir de bulamamıştı.

    beşiktaş'ın ne kalecisi ne defansı ne orta sahası ne de forveti belli değil. bu şekilde hiç olmadık yerlerde hiç olmadık puanlar kaybedeceklerini düşünüyorum. şampiyonlar ligi psikolojisini yönetmek te ayrı bir tecrübe ister. bunu da kaldıracaklarını düşünmüyorum. gruptan çıksalar bile çok hasarlı geçecektir bu süreç.

    uzun lafın kısası ligde şampiyon olacaklarını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın