• 15271
    gerçekten taraftarı olduğunu iddia eden insanlar makul davranmıyor.

    16/17 sezonunda sahaya çıkan kadro iskeleti yine 16/17 sezonunda kurulmuştur. üstelik de henüz tam kadro bir araya gelme fırsatı da bulamamıştır. takımın en önemli gol gücü olan podolski mesela saçma şekilde sakatlandı. yine inşallah önemli bir şeyi yoktur orta sahada tolga ile birlikte oyunu tutacak de jong henüz 10 eylül kayserispor maçı itibarıyla 44 dakika sahada kalabildi. sağ bekte cavanda da sakatlıktan müzdarip. kollbein keza öyle. koray günter ise sezonu kapadı. serdar aziz için bir şey demyiorum zira o müzmin sakat. sakatlığı beklenmeyen bir gelişme değil.

    bu kadronun rakibi fenerbahçe olsaydı rahat hissederdim. ancak rakibimiz beşiktaş. adamların önce 2 sezon bilic'le ve sonra da 1 sezondur şenol güneş'le devam eden projeleri var. bu sene o takımın 4. sezonu. kurulduğundan beri iyi top oynamış iskeletleri, aynı bizim uefa kupasını kazanmış kadro gibi her sezon eksikleri giderilerek yola devam ediyor. bakıyorum riekerink bey'e beşiktaş'ın oynadığı top üzerinden laf edenler var... bana göre insafsızlık. şartlar eşit değil. sen kadronu zengin sanıyorsun. bek rotasyonun carole, sabri, cavanda, linnes. adamların bek rotasyonu caner, adriano, gökhan gönül, beck.

    önceden de yazdım. gerçekçi olursak kadromuzun almaması başarısızlık kabul edilecek netice 2.'lik. 2.'liğin altı başarısızlık olur. 1.'lik ise her zaman galatasaray'ın hedefi olsa da bizden daha güçlü bir rakibi geçmek anlamına geliyor. dolayısıyla kat'i şekilde bu neticeyi beklemenin hocaya haksızlık etmek anlamına geldiğini düşünüyorum.

    futbolda her sezon şampiyonluk yok. her teknik direktör de geldiği sezon şampiyon olmuyor. mesela klopp bu sezon liverpool'la ligi kazanamazsa yanlış veya kötü teknik direktör mü olacak? hayır. çünkü elindekinden güçlü kadrolar manchester united, manchester city ve chelsea'de var. keza elindekine denk kadrolara sahip takımlar da var. tottenham, leichester, arsenal gibi...

    futbol takımına sadece para harcayarak yatırım yapmazsın. tohum ekmek gibi bu iş. biraz da sulaman gerekiyor. sanki koca tarlayı jack'in sihirli fasulye sırığı ile sürdük. dün ektiğimiz ekin yarın 3 sene önce ekilmiş ve o günden beri sulanan ekinin boyunu geçecek.

    yok öyle yağma...
    biz bunca zaman sezonluk ekiplerle mücadele eden fenerbahçe karşısında şampiyonluklar yaşamaya alıştık. ya kadroyu, ya teknik ekibi sürekli yenileyen bir aziz yıldırım vardı karşımızda. o nedenle de biz genelde başarılı olduk. ancak bu defa rakip mantalite olarak da isim olarak da farklı.

    galatasaray taraftarı sabırlı olmayı öğrenemezse kaybeder.
    yeniden başlangıçlar sebebiyle taş üzerine taş koyamaz. kazanıcam derken sürekli acı çeker.
    üstelik bu gün 350 milyon eu borç yaratan anlayış da bu...

    biz aşama katetmek istiyorsak riekerink bey'in arkasında durucaz. hamza hamzaoğlu için de aynı şeyi söylüyordum. ancak onun kafa yapısı olarak çarpık olduğu transfer sezonunda ortaya çıktı. doğru adam olmadığına dair kesin emareler gördük. tabi ki öyle durumda gerekeni yapmak şart. ancak geldiğinden beri riekerink doğru adam olduğunun emaresini vermekten başka bir şey yapmıyor.

    türk basını hiç bir bilimsel dayanağı olmayan riekerink yetersiz tezini ortaya attı. bu gün teknik adam riekerink değil de pep, mourinho, klopp olsa alınan 2 beraberlikten sonra eleştirecek adamlar ve medyanın manipülasyonuna direnemeyen taraftar panikleyip ortalığı ayağa kaldırmaya başladı bile.

    ulan bu takım daha geçen sezon deplasmanda yarı sahasını geçemiyordu.
    kendi sahamızda oynadığımız maçlarda da arada kontra atağa falan çıkabiliyorduk...

    o nedenle eleştirileri aşırı ve gereksiz buluyorum.
    10 eylül 2016 kayserispor deplasmanında alınan beraberlikten sonra koparılan yaygara ise kusura bakmayın komik. iyi futbol bekliyorsan, organize oynayan bir ekip bekliyorsan sabredeceksin.

    hele değişikliklere laf edenler bana göre ciddi manada iki yüzlülük yapıyor. abi hanginizin ideal kadrosunda yasin ve selçuk var. güldürmeyin beni, sezon başında ne tolga, ne de jonk, ne bruma varken bile kadro kurduğunuzda o bölgelere selçuk ve yasin yerine "transfer" yazıyor ve kadro mühendisliği yapıyordunuz. yasin başlığında çöp diye aratın, muhtemelen çıkan yüzlerce entryden biri de kendinizinki. dün maçı kazansak hepinizin kahramanıydı riekerink. şimdi değişiklik yapmak için acele etti diyen de var, hiç bir tezi olmadan hoca iyi niyetli ama yetersiz diyen de.

    sen her şeyi eleştiren, hiç bir şeyi beğenmeyen bay mükemmel. unutma sen bile ananın karnında 9 ay 15 gün durdun, en az 15-20 sene de büyüdün. galatasaray için bir şeyler yapmaya çalışanlara azıcık şans tanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın