• 2213
    pismanim sozluk. oz kardesimin canini bile isteye acittim. oyle pismanim ve oyle nefret ediyorum ki kendimden.

    lan babamdan cok seviyorum onu. elimde buyudu sayilir. bebekliginde az sallamadim besigini. kucuk cocukken yaramazliklarini az toparlamadim. buyudu sonra. amcalarimin onu fenerli yapmasindan cok korkardim. futbol muhabbetlerinde hep yanimda tuttum onu. sag olsun o da her seyimi ornek aliyordu. galatasarayliligi adeta yasayarak ogrettim ona. oyle baglandi galatasaray'a. oyle baglandi ki en kucuk bir haberi hemen bana yetistirir oldu. bende onun bu tutumuna karsilik elimden geldigince maclara goturdum onu. en unutulmaz mac anilarimin hemen hemen hepsinde kardesim de var.

    sonra sozlukle tanistim. tabi o da gordu. abi beni de uye yap dedi. kaydini falan yaptirdim. okur statusunde su an. cok yakinda zamanda yazar olacak insallah. bu kadar seyi niye yazdim.

    bugun canini yaktim kardesimin. utancim cok buyuk. oyle bir vicdan azabi yasiyorum ki anlatamam. yuzune bakmaya baksam tek bir kelime etmeye yuregim yetmiyor. dunyada kardesinin canini yakan ilk insan ben degilim biliyorum. daha once de kizdigim falan olurdu da bugunku gibi hic olmamisti. ben ne yaptim, nasil yaptim diye kafayi yiyecem sozluk. zamani geri alma sansim olsa keske.

    maalesef olan oldu. yuzune soyleyemediklerimi burada yazayim dedim. ozur dilerim samedim. affet oglum abini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın