resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1079
    (bkz: fatih terim/#2020260)

    yönetimin bir açıklama yapması lazım. hadi fatih terim'in 6 eylül 2016 hırvatistan türkiye maçının ardından yapılan basın toplantısında bana göre yaptığı ayıp için maçtan çıkmış, nutku tutulmuş vs der geçiştiririz. turgay demir bir gazeteci olarak bunu sormalıydı deriz.

    tamam da...

    erman'ın dedikleri veya bir haftadır basında yapılan ayıba karşılık vermeli bu yönetim. yarın öbür gün jor hocamız ile ayrılabiliriz, hoca başarısız olabilir vs... ancak şuan bu adam bu takımın teknik direktörü. emanetçi veya antrenörü değil. bu adamı yok saymaya bu basının hakkı yok.

    edit: ha şunu da yazmak gerek. jor hoca belki de her gün kendini kanıtlamak isteyecektir. şu futbolu takip eden her türk galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş teknik direktörlüğü veya futbolculuk hayaline sahip. çok net isimler koymadığınız taktirde bu insanlar her gün kendini kanıtlamak zorunda da kalacak. ancak bu kanıtlama işi değil, bu yok sayma adeta bir toplumsal zorbalık işi haline gelmeye başladı.

    edit: bir ekleme yapma daha ihtiyacı hissettim.
    (bkz: jan olde riekerink/#2019708)
    bu dün bahsettiğim mevzu hakkında... yönetim bir açıklama yapmalı ki bahsettiğim korku olmasın. insanlar haliyle korumacı olacaklar ve bu bir birikmişlik yaratacak. bu birikmişlik bizim için hoş olmayan sonuçlara sebep verecektir. bahsettiğim açıklama gibi eylemler o enerjiyi boşaltmaya yarayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın