• 2440
    kendisini yabancı sınırı konusunda eleştirenler şöyle bir 10-12 sene öncesine gitsin. zengin bir fenerbahçe, maddi sıkıntı çeken bir galatasaray vardı. aziz yıldırım yabancı sayısı sınırsız diye ortalıkta gezenirken biz 6 çok yeaa 5 olsun zaten türkiye'nin en iyi yerli golcüleri bizde mondragon song tomas 3 yabancı yeter bize ama fener 3 yabancıyla küme düşmemeye oynar kafasındaydık.

    adam yabancı sınırı olmalı diyor. çünkü daddy cool'un da dediği gibi 30 milyon euro bütçeli ve avrupa'dan istediği oyuncuyu getirebilecek bir koça sahip takımla yarışıp şampiyon olması normalde bile çok zorken bir de euroleague'de mücadele edecek takımı. fenerbahçe'yi playofflarda yenmek çok zor hale geliyor yabancı oyuncularının kalitesi ve zenginliği nedeniyle. çünkü özellikle basketboldaki bu en çok para harcayan şampiyon olur sistemi kulüpleri basketbolcu yetiştirmeye değil nba'de oynayacak adamı hayvani paralar veritip türkiye liginde oynatmaya itiyor.

    bazı arkadaşlar basketbolu futbol gibi zannediyorlar. basketbolda işler çok farklı. futbolda mesela emeklilik öncesi son durak olarak görülüyorsun. ama basketbol öyle değil. bütçen varsa kadroyu kurabiliyorsun. aaa ben türkiye liginde oynamam kalitesiz yeaa demiyor adam. ekpe udoh'a nba'den teklifler varken fenerbahçe'de kaldı para için. futbolda senin oyuncunu barcelona istesin bakayım durmak ister mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın