resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1067
    severiz kendisini. ancak üst seviye bir teknik direktör değil. altyapılarda görev almış olmasının olumlu etkisiyle oyucularla arası iyi. genç oyuncuların bireysel gelişimlerine epey katkısı olur.

    ancak yönetiminde izlediğim galatasaray takımının defans performansı, orta seviye hollanda takımları ile aynı. bu performans şampiyonluk mücadelesi için yetmez. defansı toparlayamazsak ligin ikinci yarısında havlu atarız.

    takımda kopup giden rakibe, bırak yetişmeyi, takip edebilecek bir tane stoper yok. ancak kart görme pahasına indirirler o kadar. eldeki oyuncu profilinin oynayabileceği ve hocanın istediği de cizgi defans. ancak derinlikli defans yerine, şu an uygulamaya çalıştığımız çizgi defans, kazanmak isteyen, gol arayan takım olarak öne çıktığınızda büyük sorunlar yaratır.

    sol ve sağ beklerin ters kademeleri yetersiz. carol hücumda iyi. hava hakimiyeti var. defansta çizgide ve hattını savunma konusunda iyi. ancak sürati ve çevikliği orta seviye. lines beklentilerin çok aşağısında. cavanda iyi bir oyuncu ancak devamlılık sorunu var.

    hoca beklerin hücum katkısını çok önemsemiyor. topun hücuma taşınması görevi büyük oranda kanat oyuncularına yüklenmiş durumda. fizik olarak yetersiz ve sakatlanmaya yatkın sinan ve bruma ile uzun vadeli beklenti gerçekçi değil. beklerin hücum katkısı, kapanan takım sayısının fazla olduğu ligimizde oldukça önemli. takım hücumda hiç ters top atmıyor. uzun topları neredeyse hiç kullanmıyoruz. tüm maçlarda pasla top taşıyamazsınız. bizim dışımızda temasa bu kadar müsamaha gösterilen bir avrupa ligi yokken, ben hücuma topu hep yerden taşıyacağım derseniz baştan kaybedersiniz.

    takıma yapılan yeni takviyeler elbet fark yaratacak ve takımdan geçen seneye göre daha iyi bir performans bekliyorum. ancak çok büyük beklentiler içerisine girmeyin derim.

    ha derseniz ki "yemişim tekniği taktiği adamı seviyoruz, bu sene de takımın başında riykerink olsun ne var amk." eyvallah derim. ancak zamanında prandelli, 40 fitesli kontra pedallı, diyenlere yapmayın etmeyin dedik dinletemedik. onunla ilgili olarak bir girim oldu. akın akın ergen saldırısına maruz kaldım. aha burada. #1567512 la zaten topu topu 40 entryim var. en ofsayt entyr'leri nedir yahu? sahi nerede bu prandelli?
App Store'dan indirin Google Play'den alın