resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 835
    brezilya 2014 dünya kupası'nda uruguay ve kosta rika'ya gol dahi atamayan takımın * teknik direktörlüğünü yapmıştır.

    yalandır.

    zarardır.

    balotelli ve pirlo ile gol bulamayan adamdan selçuk ve burak ile takımı coşturması bekleniyor.

    sabır taşıydım, ben bile çatladım.

    edit1: sevgili arkadaşlarım, bu sözlük düşüncelerimizi paylaşmak için var. birbirimize hakaret etmek için değil. yazdıklarımızın yasal yaptırımları var. diğer yazarların yazdıklarına atıf yaparak hakaret etmeyelim. haddimizi bilelim.

    edit2: 4 kez dünya şampiyonu olmuş italya'yı avrupa şampiyonasında final oynatmak bir teknik direktörü galatasaray'ın aradığı teknik direktör yapmaya yetmez. luiz aragonez'in * ispanya milli takımı ve fenerbahçe performansları ortada. kaldı ki benim temel eleştirim prandelli'nin taktik anlayışının, galatasaray'ın mevcut kadrosu ve türk futboluna uyumlu olmamasına.

    edit3: dünyada büyük olarak anılan takımların çok büyük bir kısmı oyuna hükmeder, topu alır ve oynar.

    örnek:barcelona, real madrid , bayern münih, almanya milli futbol takımı...

    galatasaray'ın karakterine, geleneğine ve vizyonuna uygun oyun sistemi de budur.

    ver topu rakibe onlar düşünsün sisteminin ne gibi sonuçlar verdiğini abdullah avcı yönetimindeki türkiye milli futbol takımında gördük.

    frank rijkaard'ın eline (bkz: bam) üçlüsünü vererek yeterince "sabır" gösterdiğimiz kanaatindeyim.

    sabır; amaca ulaşmak için tüm gereksinimleri karşıladığınız ve artık sadece zamana ve uyuma ihtiyaç duyulan bir dönemin mevzusu olur.

    prandelli'nin kontrol futbolunu çok iyi bilen italya gibi futbol ekolü bir ülkenin oyuncu havuzundan uruguay ve kosta rika'ya galebe çalacak bir takım yaratamamış olması karşısında, yabancı sınırlamasının olduğu bir ülke olan türkiyede, mevcut futbolcularla kendisine sabrederek bir yere varamayacağımız gün gibi ortada.

    ez cümle; cesare prandelli'nin oyun sistemi türkiye'ye, türk futbolcularına ve nihayet galatasaray'a uygun değildir. ekmek mayasıyla yoğurt mayalanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın