• 15233
    2016-2017 transfer donemiyle beraber son derece kuvvetli bir takim olmustur. sol bek haric ki orasi icin de idareten gorev alabiecek 3-4 oyuncusu var, butun mevkiler alternatifleriyle hazir halde.

    bence takimda oynamaya hazir 19 futbolcu var. bazi mevkilerde kimlerin ya da hangi ikililerin gorev alacagi hala belli degil. ornegin savunma 4'lusu icin bir tek carole'un yeri garanti. sag bek icin 3 aday var. keza stoper bolgesi icin de serdar, hakan ve chedjou''dan ikisi oynayacak. kim yedek kalsa "neden" diye sormayiz.

    orta saha icin en kritik bolge kuskusuz merkezdeki ikili. burasi icin de selcuk, de jong ve tolga'dan ikisi oynayacak. de jong'un yeri garanti diyebiliriz. selcuk veya tolga'fan biri disarda kalacak.

    kanatlarda durum daha net gibi dursa da aslinda burada da bir tek bruma'nin yeri garanti. saglam bir podolski elbette 11'de kendine yer bulacaktir. ama potansiyelli bir sinan ve kanatta da gorev alabilen bir josue podolski'yi tedirgin edecektir. diger yandan 4-4-2 ile cikabilecegimiz maclarda sneijder'i solda bruma'yi sagda gorebiliriz. bu formasyonda kanat icin saydigimiz 3 oyuncuyada kulube yolu gozukur.

    forvet icinde eren'in 11 sansi tartisilmaz. tek forvette oynasak cift firvette oynasak eren mutlaka 11'de olacak. ama en ufak bir sallantida sigthorson'a yonelmekten cekinmeyecegiz.

    simdi baktigimizda;

    kale icin; muslera ve cenk ( kalemin sahibi belli tabi. ama cenk'de guvenebilecegimiz bir yedek)
    sag bek icin; cavanda, linnes ve sabri
    stoper icin; serdar, hakan ve chedjou
    sol bek icin; carole ve duruma gore hakan, cavanda ve linnes
    orta saha icin; tolga, de jong ve selcuk
    kanat icin; sinan, bruma, podolski ve josue
    10 numara icin; sneijder ve josue
    forvet icin de; eren ve sigthorson'un kiyasiya mucadelelerini izleyecegiz.

    bunlar disinda kalan, semih, hamit ve yasin'le de turkiye kupasi rotasyonunu cok rahat saglayabiliriz.

    ulan vallaha guzel kadromuz var ha... rabb'im nazardan saklasin.

    aha ideal 11; http://www.kadronukur.com/...6e77d4010-27431.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın