• 4459
    galatasaray traftarlarina ozur borcu olan yonetimdir. bizim 2014-2015 sezonu bitmeden gorup soylediklerimizin bire bir aynisini 2016-2017 sezonu baskarken yapmistir. aradaki sure hem prestij kaybina sebep olmustur hem de bu sure icinde taraftara "transfer delileri, fm bagimlilari" gibi hakaretlerde bulunmuslardir.

    2014-2015 sezonu bittiginde biz ne dedik;

    1- sag bek alin, sabri ile olmaz dedik. almadilar. sonra ne oldu. sabri'nin yetersizligi kabak gibi cikti ortaya ve farkli donemlerde olmak uzere 2 adet sag bek almak zorunda kaldilar.

    2- stoper almamiz lazim dedik. semih uzulmesin diye sadece kiralik olmak uzere denayer alindi ki adam stoperden ziyade sag bek oynatildi. semih'in defolari bitmek bilmeyince hakan'la idare ettik. bu sene basinda da serdar alindi. hatta mumkun olsa denayer yeniden kiralanacakti. velhasil biz ne dediysek o cikti.

    3- kanat lazim bruma alternatifsiz, yasin buranin adami degil dedik. bunlar bruma'yi da yollayip, kanadi yasin-podolski ikilisine birakti. podolski yokluktan forvete gectiginde yasin'den baska kanat oyuncumuz kalmadi. o da sicti sivadi zaten.
    bu sene basinda ne oldu peki. bruma takima katildi, gecen sezon sinekten yag cikaran sinan da katildi kanat rotasyonuna. 2 tane santrafor alininca podolski de burada kullanilacak. sonuc; yasin kanatta 4. secenek konumuna dustu.

    4- orta saha icin melo'nun yanina adam alin, selcuk'un miadi doldu dedik. bunlar ne yapti. melo l'yu da yollayip o bolgeye selcuk'un 2-3 gomlek altinda transferler yaptilar. bunkarla olmaz dedigimiz jpk, donk, bilal, hamit, rodriguez gibi oyuncularin yetersizligi ayan beyan ortaya cikinca bir kismini zararina elden cikardilar. alman liginin vasat oyuncukarindan tolga alindu. adam daha 3 mac oynadi ve selcuk'un tum foyasi cikti ortaya. 2 yildir bekledigimiz on libero transferi got zoruyla da olsa yapildi ve de jong geldi. simdi yerli sevici turk basini bile selcuk kulubeye diyor. sonuc; bizim dedigimize geldi is. selcuksuz modern orta saha.

    5- ve tabi ki forvet meselesi. biz ne dedik. arkadas bu umutla burak'i toplasan yarim adam etmez, buraya esasli birini almak lazim. onlar ne yapti. hayir bu 2 evlat bize yeter dedi. sonucu hep beraber gorduk. eren sadece 2 macta gosterdi gercek bir forvetin ne demek oldugunu.

    vel hasil biz ne dediysek cikti. kime yetersiz dediysek ya elde kaldi ya da bizim seviyemizin cok altinda takimlara gitti. biz neresi icin "sikinti var, takviye lazim" dediysek elinde sonunda o bolgelere adam alindi.

    sonucun sonucu; #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın