• 258
    geceyarısını geçtiğimiz ve sona eren sezondur. denayer biraz ağzımızın tadını bozsa da bence herkesi memnun edecek bir sezon geçirdik.

    3 büyüklerin kadrolarına baktığımız zaman şöyle bir analiz yapabiliriz :

    galatasaray :

    * 32 kişilik kadronun yaş ortalaması 26.9 ve 30 yaş üzeri 9 oyuncumuz var.

    * kale sağlam, defans soru işareti ama yeterli, sağ bekte istemediğimiz kadar adam var artık hangisi tutarsa, sol bek yedeği eh idare eder, orta saha, kanatlar ve forvetler ise tam oturdu bence. her şey bir yana ruhumuzu sömüren umut, tarık ve donk gibi adamlardan kurtulduk. kendisiyle çok sorunum olmasa da olcan'ın da gitmesinin iyi olduğunu düşünüyorum.

    fenerbahçe :

    * 24 kişilik kadronun yaş ortalaması 28.1 ve 30 yaş üzeri 6 oyuncuları var.

    * kağıt üzerinde en değerli kadro olarak görülse de bence kadroda sıkıntı var, şöyle ki: kale bence güven vermiyor artık. defansta 3 adamın haricindeki tek yedek topal, ki bu durumda orta sahada oynayamıyor. sağ bekleri iyi gibi ama sol bekte kalite düştü biraz ismail'in performansı soru işareti. orta sahada salih uçan haricinde değişik bir oyuncu yok hep düz adamlar, transfer yapamamaları iyi oldu. kanatlar iyi gibi ama ilginç şekilde sol açığa abandılar. sow, alper, stoch, lens hatta volkan şen. hepsi sol açık oynuyor. fernandao'nun yerine sow geldi ki zaten begenilmiyordu son zamanlarında ne yapacağı belli değil. forvetleri rvp eski gücünde değil, fernandao sakat, emenike ise bana göre devamlılığı olmayacak bir oyuncu.

    beşiktaş :

    * 26 kişilik kadronun yaş ortalaması 27.5 ve 30 yaş üzeri 8 oyuncuları var.

    * kadroda çok fazla kiralık oyuncu olmasına rağmen sorun olacağını sanmıyorum. bence en büyük problemleri kalede. fabricio iyi çıkmazsa tolga'ya kalacaklar yine. avrupa'da bir iki sıkıntılı maç geçirirse mental yönden yine çöküntüye uğrayabilir. sağ ve sol bekleri iyi ama defansları bizim gibi tam güven vermiyor. en güçlü yerleri orta sahalarıydı daha da güçlendirdiler. kanatları da yeterli ama aboubakar , talisca ve takımın uyumu nasıl olacak göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın