• 15194
    mevki mevki değerlendirecek olursak ;

    muslera'yı anlatmaya gerek yok. ortalama bir yedek kaleciye de sahip olduğumuzu düşünürsek bu mevkide ligin en sağlam takımıyız. net.

    sağ bekte sırasıyla cavanda,linnes,sabri var. linnes ve sabri'yı az çok tahmin ediyoruz fakat cavanda'nın futbolundan çok emin değiliz.

    stoper bölgemiz maşallah oldukça geniş. burada chedjou ile birlikte denayer'ın oynayacağını düşünüyorum. yedekte semih, hakan balta varken e o halde ne diye çuvalla para ödeyerek serdar aziz'i kadroya kattık ki biz ?

    sol bekte ise carole şu an formda ve işi götürüyor. ilerde batırmaya başlarsa hakan balta orayı idare eder ancak.

    şu kadar adam saydık ve ne yazık ki her biri ikinci sınıf futbolcu. bir tanesine bile gözümüz kapalı güvenecek seviyede değiliz. bu kadar adamın bir sürü zararı var fakat tek artısı rekabet. o da başarıyı arttırır diye temenni ediyoruz.

    orta alanda selçuk kendisine gelmezse rahatlıkla formayı kaptıracak duruma geldi. iki hollandalıyı banko yazdığımızı düşünürsek (tabi ki donk değil) orta sahanın ortasında oynayacak üçüncü futbolcu için selçuk, tolga, josue kıyasıya rekabet içinde olacaktır. bu kadar adam varken hamit ve donk ilk 18'e bile giremez.

    sezon içerisinde kanat futbolu oynamaktan vazgeçebiliriz. bu da bruma'nın performansına çok bağlı. takımda yasin,sinan,bruma,podolski dörtlüsü sol ve sağda birbirini yedekleyerek forma alabilir. burada yasin'in forma alamayacağını düşünürsek sinan,bruma,podolski arasındada dışarıda kalmama yarışı yaşanacaktır. her ne kadar bruma şu an ateş ediyor olsada gelecek performansı beni kuşkuya düşürüyor. aynı defans hattımız gibi takır takır oynayacak bir kanat oyuncumuz sanırım yok.

    forvette birinci tercih eren. sigthorrson'un takıma katılması rekabet açısından iyi oldu diyebiliriz.

    kadro tahminim;

    muslera

    cavanda - denayer - chedjou - carole (dört futbolcumuzunda ana dili fransızca)

    ---------de jong-------------------------
    ---------------------selçuk---------------
    podolski---------------------------bruma
    -----------------wesley-------------------
    --------------eren-------------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın