• 15182
    öyle abartıldığı kadar iyi bir kadrosunun olmadığı takımdır. sosyal medyada, gazetelerde televizyonlarda izliyorum okuyorum da galatasaray sanki tarihinin en iyi kadrosunu kurmuş . öyle birşey yok, geçen sene o kadar kötü bir takımımız vardı ki taraftarımız şuanda oluşan veya oluşmakta olan kadroyu harika, efsane kadro ilan ediyor, avrupa ligine katılsaydık orayı da zorlardık diyor. hiç öyle abartıldıgı gibi bir kadromuz yok, son maçı * çıkarırsak hazırlık maçları da dahil güzel oynadığımız sadece manchester maçının ilk yarısı var, ikinci yarıda dağıldık zaten.

    efsane diye övülen , mükemmel 11imizi , çok değil bundan 3 sene önceki kadromuz ile kıyaslarsak suanki oyuncuların seviyelerini daha iyi anlayacağız. oyuncuları o dönemin performansı ile kıyaslayalım.

    ---------------------------------drogba ( eren) --------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------
    -------burak (podolski ) ----sneijder--------hamit altıntop(bruma)
    -----------------------------------------------------------------------------
    ------------melo( tiote )-----------selcuk ( tolga ciğerci )---------------
    -----------------------------------------------------------------------------
    riera ( carole )----semih( serdar aziz )------ujfalusi ( chedjou )-------eboue ( cavanda )---

    bu kadroları kıyaslayarak bakalım. bruma hamit altıntop'a 10 basar. podolski buraktan iyi. onun dışında daha iyi oyuncumuz var mı ? yok. onun için çok da havaya girmemek lazım. umarım takım olabiliriz ve ligi kazanabiliriz. ama ben onu da sanmıyorum. beşiktaş nasriyi almazsa onlar şampiyon olur, alırlarsa yine guti'li simao sabrosa'lı döneme dönebilir ve dağılabilirler. unutmayalım beyler başımızda dursun özbek gibi bir başkan var. oteli ve klubü bırak evindeki televizyonu yönetemez.

    tiote müzmin sakat ve yaşlı, eren de sakat, selçuk zaten bitmiş okeye dönüyor. defansımız rezalet durumda, muslera olmasa kaç gol yerdik şu ana kadar kim bilir. arkamızdan ffp geliyor ki bununla ilgili geçen sene cezayı yedik akıllanmadık. yine yiyeceğiz hiç merak etmeyin. taraftar aç gözlü ve sürekli transfer istiyor. 6 adet sağ bekimiz var ama sene başında sabri ile sözleşme yeniledik, hepsine boş boş para veriyoruz. 2 defansif orta saha aldık, 1 tane daha alabiliriz ama sene başında hamit altıntop ile sözleşme imzaladık ona da boş para veriyoruz. klübün hali pek de iyi değil. umarım bizi iyi günler bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın