resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 611
    yanıltmıyor, utandırmıyor aslan parçası.

    sadece attığı gollerle değil, topsuz alanda da oyun içindeki aksiyonuyla takımı öne taşıyor.

    geldiği gün analiz yazısında ligin en iyi hava topu kullanan forveti olduğunu, kenardan beslendiğinde skora katkısının yüksek olacağını söylemiştik.

    http://www.fcnblog.com/...derdiyok-neleri.html

    --- alıntı ---

    kasımpaşa forması altında 30 lig maçında forma giyen eren derdiyok, geçtiğimiz sezon ligin en çok havatopu kazanan forvet oyuncusuydu. maç başına 4.1 hava topu kazanan tecrübeli forvet oyuncusunun bu kapsamda ortalama yüzdesi ise %58. ligin en çok hava topu kazanan forveti (128 kez) olmasının yanı sıra en yakın rakibi mehmet batdal'ın (104) ve deniz kadah'ın (96) bu alanda fersah fersah önünde olması ayrı bir etken olarak görünüyor. geçtiğimiz sezon ligin altını üstüne getiren mario gomez'in ise bu alanda ilk beşte adı yer almıyor. bu alanda ligin en iyi hücum oyuncusu olarak dikkat çeken eren derdiyok genel sıralamada ise 3.sırada bulunuyor. fenerbahçe'nin eski stoperi bruno alves maç başına 5.2 hava topu kazanma başarısıyla ligin en başarılı ismiydi.

    istatistiksel olarak rakamlara baktığımızda, yaptığı koşularla veya savunmayı alıp götürmesiyle yarattığı boşluklar bir kenara dursun sadece golden önceki pası vermişliği sezon başına -/+ 5 bandında seyrediyor. sezon başına yine aynı şekilde +/- 10 gol seviyelerinde ki, ön alandaki baskısı - pres gücü - hava toplarındaki etkisi ve top tekniği bizlere johan elmander'i hatırlatıyor.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın