• 15142
    muslera zaten iyi,
    linnes iyi ama önünde sinan, sağ içde selçuk inan, sağ stoper'de semih oynuyor. yoksa linnes estirir.
    chedjou hata yapıyor ama olsun en iyi defans oyuncumuz. hem orta sahamız kötü
    hakan balta da çok iyi stoper. sıçtı mı büyük sıçıyor ama olsun. yavaş olsa da dert değil hem önde selçuk el freni gibi.
    sinan gümüş arkasında linnes gibi bir savunmacı olduğu için fazla etkili olamadı yoksa estirir.
    sneijder adam arkasında selçuk varken bu kadar oynayabiliyor. takımda paslacağı kimse yok. arkasında selçuk değil de xx bi oyuncu olsa sol çizgiye yanaşmaz, pas hatası da yapmaz, ağır da kalmaz. hep selçuk yüzünden.
    podolski takım biraz iyi olsa her maç gol atar. o çok iyi de takım kötü.
    selçuk inan galatasaray takımında işini doğru yapan carole ve muslera'ya maç maç 1-2 oyuncu daha eşlik ediyor. galatasaray taraftarına göre de geri kalan 6 7 oyuncunun kötü oynamasının yegane sebebi.

    o, iyi bundan kötü, şu iyi ondan kötü, diğeri muazzam stoper vs durumları var da bu takım neden bu kadar kötü taraftar bunu bi sorgulamalı. çünkü ancak bunu sorguladıkları da zaman galatasaray takımındaki bazı oyuncuların aslında sandıkları kadar iyi olmadığını fark edebilirler. bazen sözlüğe bakıyorum aslında biz 4-4 lük takımız da 1 2 oyuncunun varlığı bizi vasat bir takım yapıyormuş gibi entryler okuyorum. öyle değil işte. bazı yerli oyuncular ne kadar çöpse bazı yabancı oyuncuların da ya kendileri ya da performansları bir o kadar çöp. bunu görmemiz lazım.
    mesela linnes. benim ali turan'dan sonra izlediğim sahada en aciz kalan galatasaray sağ beki. adamın kendisi kötü. onun yerine giren sabri de aynı oyuncularla oynuyor ama onun kadar açık vermiyor. her oyuncuyu çevresindeki oyuncuları suçlayarak aklıyoruz. sorunun kendisini görmezden geliyoruz yada belli başlı 1-2 oyuncuya yıkıyoruz. sonra takım kötü. kötü olacak tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın