• 37
    2016-2017 sezonu için ligi her türlü götürebilecek ancak kupada rotasyon yaratamayacak kadrodur. tabi bu dediğim sakatlıksız bir sezon için geçerli.

    kale ve savunma konusunda bu sene sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. kalede zaten yıllardır sıkıntı yaşamıyoruzda, denayer transferi ile sayının beşe yükseleceği stoperlerimizin hepsi birbirini idare edecek durumdalar jor hocamında katkıları ile.

    sağ bek enflasyonu yaşıyoruz bu sezon. bence bu yüzden linnes ve cavanda'nın değeri anlaşılmıyor. ikisi de türkiye ligine göre genç sayılacak ve kaliteli sayılacak bekler. cavanda'nın trabzonspor'dan gelmesi herkesi şüphe içinde bırakıyor ama bana kalırsa cavanda bu sezon verilen görevi gayet iyi yapacaktır. yeter ki trabzon'a transfer olduğu sezonun başındaki performansını göstersin. geçen yıl trabzon şota'dan sonra baş aşağı sürüklendi cavanda bu yüzden kötü bir performans ortaya koymuş gibi görünebilir ama bence bu sene galatasaray'da iyi işler yapacak.

    sol bek carole'ün sakatlanması durumunda bizi sıkıntıya sokacak mevkilerden biri. olcan adın kadro dışı, hakan balta ise umarım sol bek alternatifi olarak düşünülmüyordur.

    orta saha göbek takımımızın en kötü bölgesi. selçuk'un yanına defansı düşündürmeyecek bir libero gelirse çözülür diye düşünüyorum. dzemaili böyle bir ortamda kaybedilmemeliydi. zira selçuk'u kesebilecek tek oyuncu oydu. yinede defansı az düşünen bi selçuk kesinlikle faydalı olur.

    kanatlarımız ise takımımızın en iyi bölgeleri. bruma, sinan, poldi ve belki yasin. bu sene en güven veren bölge.

    sneijder'e pek laf edesim gelmiyor, çünkü hali hazırda muslera ile beraber 11'e gözü kapalı yazılacak oyuncumuz. takımın en çok mücadele eden ismi.

    forvet konusu kapalı kutu. eren iyi mi kötü mü bunu bize zaman gösterecek. transfer gerektiren mevkilerimizden biri. podolski'yi de forvet olarak düşünebiliriz ama kendisi topunu kovalamayan ve hücum prese uygun bir oyuncu değil benim gözümde.

    takımımızın en büyük sıkıntısı yedekten gelecek oyuncu eksikliği. bunu jor hocam gençlerden çözebilir. sonuçta bu sezon sadece ligdeyiz.

    kısacası bu takım sakatlıksız bu ligi götürür ama ilk sakatlıkta, sakatlananın yerine geçecek bir oyuncu yok. birkaç transferle lig için harika bir hale gelebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın