• 35
    takimin gecen sezonki en buyuk problemi, kaptirilan her topun rakibin hizina gore 5 ile 20 saniye arasinda kalemize sut olarak donmesiydi. topu kaptirdiktan sonra muslera'ya kadar rakibi durduramiyorduk. en iyi ihtimalle sut savunmadan sekiyordu. rakibin uzun toplarini karsilayamiyorduk cunku hava topu hakimiyetimiz zayifti.

    butun bunlarin sebebi ise melo'nun eksikligiydi. tabi buna ek olarak selcuk'un giderek helva kivamina donmesini de yazmaliyiz. takimin geri kalani zaten yumusacik oldugu icin fizik olarak soyle kuvvetli bir kadin futbol takimindan belki azicik daha ondeydik, o kadar. hal boyle olunca mersin gibi kume dusen fizikli rakipler bile bizi yenebiliyordu.

    bunda topu onde tutamamamizin da etkisi vardi. burak hic bu ise yonelik bir forvet degil, umut ise gecen sezondan itibaren forvet veya ortasaha veya defans degil, futbolcu degil. eren bu eksigi kismen kapatabilir ama ortasaha kismi aynen duruyor. tolga bekledigimizden de iyi cikarsa ve bir de on libero alirsak bunu kapatabiliriz. aksi takdirde hayal kurmaya cok da gerek yok, rakiplere sahada fizik olarak ezilir bu takim. rakiplerden kastim da buyukler degil yani, herangi bir anadolu takimi bizi fizik olarak ezer.

    edit: gecen sezonu biraz da istatistikle besleyelim. https://www.whoscored.com/...-Super-Lig-2015-2016 buradan defansif istatistiklerde goruluyor ki kalesine mac basi en cok sut cekilen 3. takimiz. en az tackle yapan ve en az interception yapan takim biziz. en az faul yapan takimlardan biriyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın