resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 425
    iş imza törenine kaldı ise transferi bitmiştir; bildiğim kadarıyla bu basın bildirisi ya geceden ya sabah hazırlanıyor, dolayısıyla muhtemelen dün kulüpler arası ve eren ile bütün anlaşma koşulları sağlandı.

    üstte yer alan gereksiz bilgiyi verme sebebime gelelim; madem her konuda anlaşıldı ve iş şov kısmına kaldı neden hala kap bildirimi yapılmadı arkadaş? aynı şeyi serdar aziz ile ilgili de söylemiş ve "muhtemelen bizlere sövdürecek bir rakamda anlaşıldı" demiştim. korkum o ki, yine umut ve donk'un maaşları dahil takas + 4-5 bandında bir rakam çıkacak galatasaray'ın kasasından, bu da eren'e önyargı ile yaklaşılması sonucu doğuracak.

    yanlış anlaşılmasın, eren kötü topçu değil. hatta geçen seneye göre bizim rezalet forvet hattına sınıf atlatabilir (umut/eren kıyaslaması) ama kendisi için kulübün cebinden çıkacak paranın 2.5, bilemedin 3 olması durumunda iyi transferdir. eğer 4.5 - 5 m eurolara (2.5 m + (800k - 1m euro arası umut) + (700-800 k donk maaşı) çıkıyorsa yine dursun özbek yönetimine yakışan bir transfer başarısızlığıdır.

    şu an umut ve donk gibi gitmek istemeyen adamlara o kadar kin ve nefret doluyum ki gerekirse 2 bileklik kampanyası yapar, florya'dan içeri sokmaz kurtköy'de toprak sahada antrenman programı verirdim. bu adamları gönderirken dahi para vereceğimiz düzenin içine sıçayım çok affedersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın