• 1256
    bu yönetim gidene kadar yazmamaya karar vermiştim. ama görüyorum ki bazı güzel galatasaraylı kardeşlerim ülkemizin düştüğü durumdan baya etkilenmiş fenerli kanun, nizam düşmanlarının aslında masum olabileceğini şike yapmadıklarını düşünür olmuş.

    ergenekon, balyoz, ayışığı, internet andıcı vs. gibi davalarla şike soruşturmasını bir tutmak başlı başına yanlış. niye mi? bu davaların yapılma şekli, yürütülme şekli o kadar abes o kadar kanunsuz idi ki toprağın altına birkaç tane çalışmayan law silahı birkaç tane tüfek koyup aha işte bunlar darbe yapacaktı demekten başka bir şey değildi. yıllar önce gömülmüş dedikleri silahlar daha 3-4 hafta önce basılmış gazetelere sarılıp görülmüştü. milletin evlerine operasyon yapıp eliyle koymuş gibi cd'ler, belgeler buluyorlardı. en çok şok olduğum şey ise atatürk'ün nutuk kitabının bile delil olarak eklenmiş olmasıydı.

    şimdi bu tür abuk subuk şeyleri bu kumpasta baya baya uzatırız. şike davasına geldiğimizde ise hiçte böyle şeylerin olmadığını görürüz. çünkü ortada tapeler var, ortada alenen verilen para çantaları var, yapılan açıklamalar var. zaten şike operasyonunu cemaatin yapmadığını bilmeyen yoktu herhalde? bakın cemaat şike operasyonları olsun ergenekon, balyoz davaları olsun ve en son 17-25 operasyonları ve 15 temmuz darbe girişimi olsun bu adamlar papaz oldukları kişilere yönelik operasyon yapmaya çalıştılar, yaptılar da aziz yıldırım ve fener yöneticilerinin zekeriya öz ve diğer cemaatçi savcı ve hakimlerle olan sıkı fıkı görüntüleri çıktı ortaya. neymiş demek ki zamanında aynı akp gibi cemaat ile işbirliği içerisindelermiş ve sonra anlaşamadılar ve cemaat cezayı kesti fenere aynı akp'nin yolsuzluklarını ortaya çıkardığı gibi fener'inde şike yaptığını ortaya çıkardı. burada akla duygun yarsuvat'ın, "cemaat aziz yıldırım'dan 50 milyon euro istedi" sözleri akla geliyor. bu olayın doğru olması muhtemel aziz ile bu parayı isteyene kadar iyi geçindiler bu olay yaşanınca ters düştüler. bu tabi işin teori kısmı.

    şu an toplumda ya kardeşim yaverine kadar fetö'cüymüş bak görüyor musun diyorlar. o zaman bu kadar yakınına giren adamların kaydettiği tapelere neden inanmıyorsun montaj diyorsun? adam yıllarca genelkurmay başkanını dinledik diyor.

    ordumuzun vatansever subaylarına kurulan kumpası tutup da şike operasyonu ile bir tutmak o adamlara saygısızlık olur yıllarca boş yere yattılar. çoğu kanser olarak çıktı o delikten kimisi gururuna yediremedi intihar etti. kimisi orada hastalandı can verdi.

    cemaatin cumhurbaşkanı, başbakan, genelkurmay başkanı'nı yıllarca dinlediğini takip ettiğini her şeyi rapor ettiklerini düşünüyorsanız bilin ki şike davası da şike de gerçek adamlar her şeyi dinlemiş her şeyi görüntülemiş ister hukuksuz olsun ister hukuklu bunlar dinlerken, izlerken suçta sen çalarken çırparken, şike yaparken suç değil mi?

    edit: bu da https://www.youtube.com/watch?v=HNwLw9cmVLg bakın bakında o dönem ki federasyon başkanının neler dediğini bir görün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın