resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2665
    muslera

    linnes serdar chedjou carole

    leiva johannsen

    poldi sneijder bruma

    bas dost

    ilk on birini oluşturmak bu kadar zor mu arkadaş ya? bas dost 4 milyon euro, johannsen ise 2,5 milyon euro. leiva içinse 2,5 milyon euro civarı rakamlar konuşuluyor. toplam maliyet 9 milyon euro. ayıp be kardeşim, bir amrabat parası.

    gerçekten anlayamıyorum, ekonomiden yapılmıyor desek tam saçmalık olur. neden mi? bu adamları alırsan şampiyonluk ihtimalin fazlasıyla artar. kazandığın maç sayısı her halükarda artar. ee galibet başı tff’den alınan para 1,5 milyon tl civarı. 10 maç fazla kazandırsalar, 15 milyon tl kar ettirir bu oyuncular sana.

    ee kombine+ forma satışı+ store ürünleri ile de en az 15 milyon tl kazandırır bu üçlü. daha şimdiden 30 milyon tl ile maliyetini karşıladın zaten adamların.

    yok ffp de bilmem ne. ffp sana akılcı davran diyor, transfer yapma demiyor. gelir gider tablon dengeli olsun diyor, yasak koymuyor. ama sen ffp’yi aman ali rıza bey tadımız kaçmasın tadında yorumluyorsun dursun’cum. ffp demek transfer yapmayın demek değildir bunu aklına sok be dursun’cum.

    bakın 9 milyon euro’luk yatırım ile bile neler kazanılabiliyor, ne kadrolar kurulabiliyor. bir tane de sponsor bul, 4-5 milyon euro bandında… üstüne de sen 10 milyon euro koy. 15 milyon euro’ya da niasse (kiralık ve 1-2 milyon euro)+ pione sisto ( 4-5 milyon euro )+ emre güral+ 2 tane carole örneğindeki gibi scout raporuyla kanat oyuncusu alırsın. parayı da arttırırsın hatta.

    küçük düşünme dursun…
App Store'dan indirin Google Play'den alın