• 1027
    şike döneminde malum takımların diplere vurmasını engellemek, takımlar arasındaki dengeyi bir tutmak adına alabildiğine azaltılmıştır.

    sonucunda tarık çamdal başta ve daha niceleri fantastik sözleşmeler yapabilmiştir kulübümüzle. şimdi küfür edeceğin başlıca merci tarık çamdal asla değil. ünal aysal, dursun özbek vs. de değil. fatih terim de değil. hatırla tarık çamdal o dönemin en gözde yerlilerindendi. alan takım büyük avantaj sağlayacaktı.

    küfür edeceğin merci aziz yıldırım, mecnun odyakmaz efendime söyleyeyim şekip mosturoğlu falan filandır. en sonunda da pek ama pek tabi ki yıldırım demirören.

    bir düşün şu anda bir türk futbolcunun bu sözleşmeyi yapabilmesi mümkün mü ? asla değil. tarık çamdal ve o zamanın sözleşmeli gözde türkleri bu paraları alır cebine koyar arkadaş kimsenin de diyecek bir sözü olamaz. bizi bunlara mecbur edenler utansın.

    edit: malum takımlar malum süreçleri geçirip tekrar avrupa arenasına çıkar çıkmaz yabancı oyuncu sayısı serbest bırakılmıştır. şimdi her şey normale dönmüştür. süreçten tek zararlı çıkan o zaman hem avrupa hem de ligde yabancı oyuncu sayısı sınırıyla devam etmek zorunda olduğu için yerlilerle değerlerinin çok çok üstünde anlaşmalar yapmak zorunda olan galatasaray olmuştur.

    gerisi laf-ı güzahtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın