• 1293
    sosa gitmek üzere, atiba gitmek istiyor. oğuzhan istikrarsız bir oyuncu, seneye bu sene yaptıklarının yarısını yapamayabilir. gomez'in durumu belli değil, hiç beğenmesem de gökhan töre de gitti. tek sol bekleri ismail de gitti. henüz doğru düzgün takviye yapmadılar. defansları hala kanayan yara. kalecileri hala güven vermiyor. atiba - sosa giderse orta saha da sorunlu. gomez gelmezse cenk ne kadar yetecek tek başına?

    atiba - sosa - gomez'i çıkarırsan beşiktaş'ın kadrosu bizden de kötü aslında. ki bunlar gidince gomez'den gelir edemeyecekler + atiba'dan da fazla bonservis kazanamazlar. belki 3 milyon euro falan, maaşı da azdı zaten oradan da karları yok + sosa da sonuçta 31 yaşında avrupa veya arjantin'e giderse ancak 4 milyon euro falan alabilirler.

    ellerine maaşlar + bonservis olarak 10 milyon euro ya geçer ya geçmez. türkiye ligi için en kritik 3 mevkiye bonservis + maaşları 10 milyon euro yapacak şekilde aynı kalitede 3 futbolcu almaları imkansız gibi bir şey.

    demem o ki beşiktaş bir anda bizden kötü hale bile gelebilir. tamamen yapacakları hamlelere bağlı. şu anda da erdal torunoğulları falan transferden sorumluyken görevden alındı alakasız görevler verildi. bir karışıklık var içerde de yakında çıkar kokusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın