• 131
    kükreyen tek stad. *

    ayrıca stadların kapasiteleri değil nelere tanıklık ettiklerinin önemli olduğunun, anlamayan beyinlere defalarca anlatıldığı stad. kapasiteyle stad olunsaydı izmir atatürk stadını övmek için sıraya girmek gerekirdi.

    o betondan ve demirden kütlenin bir stad haline gelmesi için bir ruhu olması gerekir. o ruhun oluşabilmesi de yıllarca sürer. içinde bulunduğu ülkenin futbol tarihine geçecek sayısız maçların oynanması gerekir. işte ali sami yen stadı dendiğinde akla gelen bu ruhtur.

    eskimiş olabilir, kapasitesi az olabilir, giriş çıkışları zor olabilir.. bütün olumsuzluklarına rağmen içine girmeyi başardığınızda, 90 dakika sonunda karşılığını fazlasıyla alırsınız. giriş çıkışları çok rahat, koltukları ısıtmalı, sami yenin 2,5 katı kapasiteli, yepyeni gıcır gıcır stadyuma girip de tarihi hezimetleri görmektense; biraz çile çekip tarih yazanlara katkıda bulunmak elbette tercih edilir.

    bu stadın nelere tanıklık ettiğini çeşitli internet sitelerinden bulabilirsiniz uzatmaya gerek yok. rezalet sonuçları da görmüştür ama diğer stadlara nazaran çok daha azdır. bununla birlikte diğer stadlardaki zaferlerin toplamından çok daha fazlası bu statta görülmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın