resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11305
    sonunda kendisi için yazılan hatalı nesnel bilgilerle dolu yazıyı yazan kişi belli olmuş. şikeci aziz yıldırım'ı milli kahraman ilan eden, arka sıradakiler gibi sikimsonik bi dizide 2 sene oynadım diye kendisini oyuncu zanneden, daha düne kadar kimsenin sikinde bile değilken gezi eylemleri esnasında attığı o twitler nedeniyle starbucksta kahvesini yudumlayan yurdum solcularının idolü haline gelen barış atay'mış.

    ben barış atay'ı oyuncu olarak tanıdım, oyunculuğunu bile ciddiye almıyorum ki spor yazarlığını, yada siyasi kişiliğini ciddiye alayım. bülent timurlek kendisine atanamamış yılmaz güney demişti ama atanamamış yılmaz güney bile bi övgü barış atay için. 3 5 tane filmde oynayabilirse belki atanamamış yılmaz güney olmayı başarabilir.

    işte böyle dangoz beyinler sırf siyasi nedenlerden dolayı fatih terim yazısı yazıp üzerine bir de tamamen sportif değil siyasi hırslarla yazılan o yazıyı sportif konularda birbirinden hatalı nesnel bilgilerle donatabiliyorlar. çünkü memlekette sırf siyasi bir tavır koyulmuş diye o yazıdaki yanlış bilgilere inanacak adam çok.

    bu barış atay gezi zamanı öyle bir gaza geldi ki atatürk'e falan salladı. ama içimizde atatürkçü geçinip da barış atay'a mention atan ondan herhangi bir konuda destek bekleyen yazarlar da var. gördüm yani. kim abi barış atay?

    fatih terim kişiliğini severiz yada sevmeyiz, farklı görüşlere sahip oluruz yada olmayız hatta taktik yönünü beğeniriz yada beğenmeyiz galatasaray'a 6 şampiyonluk 1 uefa kupası kazandırmış bir teknik adam. bugünkü borçlanmamızda büyük günahları olsa da bize parayla satın alamayacağımız başarılar yaşatmış bir adam. peki barış atay kim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın