• 56
    2016-2017 sezonu itibariyle yalan olmuş ikilidir. abi inanamiyorum yahu. yani sırf çok para yatırıldı diye ikisinden de uçmalarını tek başlarına bütün rakibi geçip gol atmalarını, savunmada kimseye göz açtırmamalarını, milimetrik paslar atmalarını, çektikleri her şutun isabetli olmasını bekledik.

    oğlum porto veya benfica olmak böyle olmaz yahu. bekleyeceksin, sabrdeceksin, şans vereceksin en önemlisi eğiteceksin. soruyorum şimdi hangisini yaptık. ilk aldığımız dönemde yabancı sınırı denen lanet vardı. adam akıllı oynatamadık. adamlar şans bulduklarında korka korka, kulübeye baka baka oynadı. böyle bir ortamda gencecik adamlardan ne verim alacaksın ki. hata yapsalar tribünler homurdanmaya başlıyordu. nasıl olacak oğlum o zaman.

    bu adamlar hata yapacaktı, gol kaçıracak, hataları bize gol yedirecekti. böyle böyle öğreneceklerdi büyük topçu olmayı. ama biz ne anlarız oğlum adam yetiştirmekten, bizim neyimize amk porto olmak.

    biz semih'lere, sabri'lere, umut'lara milyonlarca € yedirmeye devam edelim.

    yazık oldu oğlum. çok yazık oldu.

    not: telles porto'da, carole'u çok değil 1-2 sene içinde donunda sallayacak noktaya gelecek. bizde arkasından salyalarımızı akıtarak izleyeceğiz. psv'de bruma'yı alırsa bir "ah" da onun için çekeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın