resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11297
    http://gss.gs/lLi

    şu yazıyı okudun, yetmedi inandın, yetmedi paylaşmaya karar verdin, o da yetmedi, galatasaray sözlük'e kopyaladın. çılgınca, avuçlarım patlarcasına alkışlıyorum.

    "terim yeniden yurduna dönmek durumunda kaldı. ancak iki yıl boş bekledi. milan’la imzaladığı ballı sözleşmede yazan tutarı tahsil edebilmek için “iki yıl işsiz kalma” şartı mevcuttu. terim, durumu hiç problem etmedi, ‘kariyerime yakışmaz’ demedi. iki yıl evinde paşa paşa oturup milan’dan yüksek maaşını tahsil etti."

    kasım 2001 ile mayıs 2002 arasında iki yıl olduğunu yeni öğrenmiş olduk. adam yalanı uyduruyor, ardından bir şahsın karakter analizini bu yalanın üzerine inşa ediyor.

    "terim ilk galatasaray döneminde şampiyonlar ligi’nde sadece bir defa hariç grup sonuncusu oldu. hakan, okan, emre, hagi gibi as oyuncular gitmiş olmasına rağmen kendisinden sonra gelen hocalar, yarısını kaybetmiş takımı 2 sene içinde 3 defa şampiyonlar liginde gruplardan çıkardı ve çeyrek final oynattı."

    98-99'da son maçta bilbao'ya deplasmanda yenilip 8 puanlı juventus'un ardindan averajla ikinci olup elenen fenerbahçe miydi? 99-2000'i zaten söylemeye bile gerek yok. okan, emre, hagi 2000-2001'de de vardı. fatih terim'den sonra takım sadece iki yıl lucescu'yla(u: kendisinden sonra gelen hocalar???) çalıştı. hangi 3 yıl? ha pardon terim, milan'dan gelen paraları cukkalarken geçmişti değil mi o 3 yıl!

    "milan sonrası iki sene yatan terim, tekrar galatasaray’ın başına döndüğünde medya daha büyük başarılar bekledi. terim’e sınırsız transfer yetkisi verildi. istediği oyuncuları aldı. kendisinin olmadığı 2 senede şampiyonlar ligi’nde gruplardan çıkmayı başarmış galatasaray’ı grup sonuncusu yaptı."

    hem yalana devam ediyor, hem bir önceki paragrafta kendini yalancı çıkarıyor. ulan hani 3 sene gruptan çıkmıştık o yokken? bu adam 2 sene yattıysa fiorentina nerede? fiorentina'ya gittiyse milan nerede? sınırsız transfer yetkisi nerede? en önemlisi sahip som nerede?

    "aynı sistem sorunu milli takım’da da kendini gösterdi. bir sistem ve planlama eseri olan 1992 şampiyonasının kadrosu, 96’da avrupa şampiyonası’na gidebilmişti. planlamanın devamı olarak türk milli takımı 2002’de şenol güneş’in teknik direktörlüğünde dünya üçüncüsü oldu. 10 yıllık emekti bu ve şenol güneş de bu emeğe vurgu yaptı."

    ümit milli takım hocası o zaman kimdi? akdeniz oyunlarını hangi hoca aldı? 96 avrupa şampiyonası'na kim götürdü? madem bunların hepsini sistem yapıyordu, 98 fransa'ya neden gidemedik? cevap ver bre dürzü.

    2008'e giderken berabere kalınan malta maçından "facia" olarak bahsediyorsun da euro 2008'de neler oldu neden tek kelime etmiyorsun kifayetsiz şerefsiz? kimseye hakaret etmiyorum bakın, yazıda isim yok, ortaya yazılmış, ben de ortaya söylüyorum.

    yazıya alaçatı-köpek muhabbetine kadar tahammül edebildim. sonra döndüm dedim ki, "gaz abi gaz, adam gaz vermeyi biliyor, başka bir şeyi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın