resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11241
    kendisi iyi bir taktisyen mi? eh.
    kibiri, egosu, inadı var mı? var.
    suçu başkalarında aramayı sever mi? sever.

    ama şu konuya açıklık getirelim. bizim grubumuzda hırvatistan ve ispanya vardı. bence hırvatistan bu turnuvanın ispanya ve almanya'dan sonra 3. büyük favorisi.

    bakın açık açık söylüyorum. porktekiz, fransa ve ingiltere bile bizim olduğumuz grupta olsa ilk 2 ye giremezdi. biri turnuvanın açık diğeri gizli favorisi. bana göre hırvatlar bu turnuvanın ispanya ve almanya'dan sonra en büyük favorisi. o yüzden ah tuttu şu oldu bu oldu hikayelerini geçsin herkes.

    diğer bir husus tamam fatih terim çok iyi bir taktisyen değildir ama kendisine gaz diyen adam aziz yıldırım ile aynı persfektife sahiptir. uefa kupasını tesadüfen aldığımızı, şampiyonluklarımızı de hep şike yaparak aldığımızı düşünüyordur.

    ben de sevmiyorum kendisini, hatta bana göre bu borçlanmanın en büyük sebebi 2. terim dönemidir. ancak bu adam bize biri kadıköyde olmak üzere 6 lig şampiyonluğu kazandırmış, uefa kupası kazandırtmış avrupalarda büyük zaferler yaşatmış bir adam. insan kendisine satgı duymasa yaşattığı şu başarılara saygı duyuyor.

    uzunun yanında diye eleştiren de hayatın gerçeklerinden çok ama çok uzaktır. türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü hala idrak edememiştir. uzunun yanında değil de karşısında olsa terim'in başına neler geleceğinden bir haberdir.

    futbol dünyasındaki insanlar hiç bir zaman siyasi duruş göstermezler. o an devletin başında kim varsa onunla iyi olurlar. bu ezelinden beri böyle geldi böyle gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın