resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11240
    işin teknik taktik boyutunu masaya yatıralım ve fikirlerimizi çarpıştıralım ama beşiktaşlı ve fenerbahçeli şerefsizlerin ağzıyla kendisine saldıran galatasaraylılar çok güzel iş yapmaktadır. bravo size gerçekten.

    o namussuz sürüsü aylardır kıskançlıktan, hasetten terim'e saldırıyor ve bizim taraftar bunu görmüyor. işin futbol kısmı hak getire. önemli olan katılmaktı yahut hollanda gibi bir takımı elemelerde saf dışı bıraktık gibi sığ işlere girmeyelim eyvallah ama terim'i siyasi yönden eleştirirken biraz da etrafımıza bakalım. son dönemde erdoğan ile yahut hükümetin diğer unsurları ile dirsek temasında olan aykut kocaman için sosyal medyada kampanya var mesela. nerede kaldı muhaliflik? nerede kaldı duruş? hadi tamam terim gitsin kocaman gelsin kabul. peki muhalif bir hoca mı gelmiş olacak milli takımın başına. hayır tabi ki. galatasaraylı olmayan biri gelmiş olacak. yahut bir diğer fenerli ersun yanal'ın hareketlerine dikkat edin. bu iki adam da yıllarca kendini muhalif, sol görüşlü olarak tanıtıp ne hikmetse sürekli sağ cenahtan insanlarla iş tuttu. sorsan terim faşo bunlar devrimci.

    bir de işin maaş boyutu var. kabul edelim terim yüksek maaş alıyor. ama ondan önce göreve gelen hocalardan olan guus hiddink 3 milyon 750 bin euro maaşla takıma hiçbir şey vermezken kimse bu durumu gündeme getirmedi. getirenler de terbiyesizlikle, profesyonel olmamakla suçlandı. dikkat edin medyada ne kadar anti galatasaraylı adam varsa hocanın maaşını diline doladı. bunların da ekserisi beşiktaşlı. şuraya yazıyorum bu güruh bir sonraki milli takımlar hocasının maaşını kesinlikle sorgulamayacaktır. buna emin olun. çünkü bunların işi aslında ücretin yüksekliğinden ziyade onu galatasaraylı birinin alması. bakınız 2008'de yine maaşı tartışılan bir terim vardı. adam o dönem 1.2 milyon euro alıyordu.

    http://kralspor.ensonhaber.com/...dudak-ucuklatti.html

    1.2 milyon euro diyorum ve terim'in aldığı bu para gün aşırı tartışıldı hatta meclise sunuldu. terim görevi bıraktıktan sonra hiddink'in maaşı sorgulandı mı? tabi ki hayır. yarın milli takımların başına şenol güneş geçse beşiktaşlılar ne diyecek sizce? kazandığı para helali hoş olsun, terim kazanacağına güneş kazansın demeyecekler mi sanıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın