resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11227
    her türlü eleştiriye açık olmak lazım ama son dönemde başlığında yapılan akla mantığa uymayan eleştiriler var.

    siyasi görüşü, cumhurbaşkanına yakınlığı yüzünden filan bu adama bok atan var. anaokulu terk misiniz beyler? iktidar partisine ömrümde oy vermedim ama bazı arkadaşların ülkeyi yönetenlere olan hıncını hocadan çıkarmaya çalışması çok abes. herkes senin sevdiğini sevemez anlasana artık arkadaşım? herkesin iyi veya kötü bi hayat görüşü var.

    onun dışında bir diğer saçmalık da ''gazla çalışan rerörö..''

    ya çoğumuzun yaş aralığı bu sitede 15-40 civarı. şu yaş aralığında olan aklı başında bir insan evladı, fatih terim'in ''sadece gazla'' uefa kupası aldığını, galatasaray'ın başında 8 sezonda 6 kere lig şampiyonu olduğunu filan düşünüyorsa futbolla bağını direk koparsın, böyle bir saçmalık olabilir mi ya? hiç mi galatasaray'ın maçını izlemediniz. insaf ulan.

    son olarak da şu, evet hoca euro2016'da çok çok formsuzdu. ama bu onun türk futbol tarihinin en büyük hocası olmasını değiştirmez!

    eleştiri yaparken kendinizi küçültmeyin beyler, bir fenerliden farkınız olsun. biz de zamanında ''nasıl demirören'le aynı yola çıkar?'' diye saydırdık ama hiçbir zaman bir fenerli gibi
    yerden yere vurmadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın