resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11217
    saçma sapan bir şekilde euro 2016'ya veda etmemize sebep olmuştur. bakın biz cefakar bi milletiz. ben eminim ki kimse elimizde olanın bu olduğunu, yapabileceğimizin en fazla bu olduğunu düşünse protesto etmezdi. seni protesto ediyorlarsa anla ki senden daha fazlasını bekliyorlar ve bunun da bi sebebi var.

    daha önce de yazdım. yüzlerce stopere sahipsin, bunlardan dünya çapında 10 tane iyi ve formda adam sayarım, sen gidip hakan balta ve mehmet topal'a koskoca milli takımın stoper hattını emanet ediyorsun. niçin? tutarsa işte benim dahiyane çözümüm demek için. hakan balta kim, galatasaray'ın mecburen stoper oynatıp hasbelkader verim aldığı 30 yaşının üstünde sol bek eskisi. mehmet topal kim, hayatı boyunca orta saha oynamış ve özellikleri de buna göre olan bir futbolcu. tamam bu adam orta sahada 9/10'luk bir adam olabilir ama stoperde vasatı aşamaz ki.

    beklere bakıyoruz, son haftalarda zerre oynamamış caner ve yine sıkıntılı gökhan gönül. öyle göstermelik çağlar söyüncü'yü falan davetle olmuyor işte. ezbere kadro kuruyorsun.

    orta sahaya geliyorum ki en allahlık mevki. son çek maçını saymazsak hırvat ve ispanyol takımlarına karşı mehmet topal dahil 6 iç saha oyuncusuyla çıktık ya. kanat yok, adam geçecek biri yok, dripling yapacak biri yok, forvetler zaten varlık gösteremiyor. elinde her an ne yapabileceği belli olmayan emre mor ve volkan şen var ve sen bunları kullanmıyorsun.

    şu turnuvada resmen varlık içinde yokluk çektik ya. boku bokuna elendik geldik resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın