• 268
    bu boktan eleştriyi yaptı diye aynı zizonkovac'a yapıldığı gibi isminin altına ayar verme entrylerinin sıra sıra dizilmesini beklerken sözlük suserlerinin beni şaşırttığı yazar.

    "rijkaard da maçı okuyamadı, iki yanlış değişiklik yaptı. ondan sonra da 3. değişiklik hakkını kullanmadan maçı bitirdi." demiş.

    ne maçı okuyamaması kardeşim. adam sadece maçı okuyamamayı bırak, takımı kurup sahaya süremedi. altı haftadır bize 60-70 dakika doğum sancıları yaşatıp nondayı sonradan oyuna alarak futbolcularının bireysel yeteneklerine güvenip takımın maç almasını sağlıyor. takımı altı hafta sonra ilk onbirde nonda ile sürdünmü sahaya hangi değişikliği yapsan yanlış olur zaten. hele 3.değişikliği yapmaması bir facia. elano dururken aydın ı alması ayrı bir facia. elindeki kadroya bak yaptığı şeye bak. hele o havadan oynayıp uzun boylu defansa geriden top şişirme olayı. adamı deli eder. bülent korkmaz a takım 16 futbolcuyu bir araya getiremezken ve daha takımın başında maça çıkmadan "teknik direktörlük kapasitesi eksik" diye sallayanların zizonkovac yazdımı ayar üzerine ayar vermeye çalışıp hınçal gibi bir adamın yazdıklarına hayranlık duyması ise paha biçilmez.

    bu da yeni numarası takım iyi giderken salla, takım tökezledimi yalan yanlış şeyler yazıp takımın yanındaymış gibi görünüp bak ben dememişmiydim demeye getirip ekmek parası için koşmaya devam et. allahtan sonunu güzel bağlamış.

    hiç kimsenin hesap etmediği şey konusunda uyarıyorum sözlüğü. evet kadro derinliği ve yetenekli futbolcularımız açısından üstümüze takım yok ve evet rejkaard ancak böyle bir takımla başarılı olabilir. hatta uefa kupasını da alabiliriz. ama adil koşullarda.. bokludere kurbağalıspor ve onun kamuoyu olduğu sürece masabaşı ve hakem oyunlarının sürmesi, geçmişte olduğu gibi anadolu takımlarında oynayan hayvanlarca futbolcularımızın sakatlanarak yetenekli futbolculardan mahrum bırakılmamız neticesinde tüm bu güzelliklerden uzak kalmamız sürpriz olmamalı.

    üzerine kapasitesiz bir teknik direktör ise tuz biber olur. haberiniz ola..
App Store'dan indirin Google Play'den alın