resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11196
    vay be. hayatım boyunca kendisini hiç bu kadar korkak ve pısırık halde görmemiştim. dünkü basın toplantısındaki ruh halinde de hiç görmemiştim. ilk 2 maçta 3-4 10 numarayla sahaya çıkıp hiçbirini 10 numara mevkisinde oynatmamıştı.

    vaay be bu günleri de gördük. milli takıma gitmesine şaşırmamıştım çünkü fatih terim her zaman işler iyi gittiğinde iyi, kötü gittiğinde kötü insandı. karakteri sürekli değişiyordu ama şu haline gerçekten şaşırdım. yeniçerilerin oyuncağı gibi. oyuncu kesmekten korkuyor, ofansif oynatmaktan korkuyor, mevkii olarak kendinden üsttekiler hakkında konuşmaktan hep kaçınırdı ama kendinden alttakiler ve oyuncular hakkında hiç çekinmezdi. eski fatih terim olsa takımda sorun çıkaran oyuncuları 23 kişilik hakkımız olsa dahi yedek kulübesinde oturtmazdı hatta sonra kafaya takar bir daha milli takıma almazdı.

    çok başarılı halini de çok iyi halini de; çok başarısız halini de çok kötü halini de gördüm ama hiç bu kadar acz içinde görmemiştim kendisini. bizi satmasına falan hiç şaşırmadım ama oyuncuların oyuncağı haline gelmesine tekrar tekrar şaşıyorum. eski fatih terim olsa kadroda değiştirmedik yer bırakmazdı. ha tutar tutmaz ayrı konu ama hepsini değiştirirdi. fatih terim oyuncuların önünde acz içindeydi ya la...

    her şeye rağmen gruptan çıkabileceğimize inanmam ise garip bir his. çok içten inanıyorum hala çıkabiliriz bu gruptan. bu saçma kadroyla bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın