resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11083
    kendisinin gelmemesini isteyenlerdenim. bunun icin de sayfalarca yazi yazabilirim. şu anda gelişinin ikinci gelisinden hic bir farki olmayacaktir hem süreç hem de sonuç olarak. gandalf kaşli devam etsin daha iyi.

    ama, burada koca bir ama, basının gaziyla, sosyal medyanın gaziyla da terimi afedersin itin bir tarafina sokmayi da kabullenemem. bugün rakiplerine hava atabiliyorsan, basarilarinla ovunebiliyorsan bunun altinda terimin imzasi vardir. ister beğen ister beğenme uefa kupasi ve 4 sene üstüste sampiyonlukta senin mimarin terimdir ve bu nedenle saygiyi hak etmektedir.

    ona futbolcu yetistirmedi demek ise en basit ifadeyle geçmişi bilmemektir. senin altın jenerasyonuna bakalim istersen. davala, küçük hakan, suat, hakan, arif alt yapidan gelen çubuklu, okan hepsi yıldız olarak gelmedi takıma. bunlarin gelişimi hem terim zamaninda olmuştur. hagiyi bile kariyerinde en iyi kullanan hoca terim olabilir bu konuda da iddialiyim.

    velhasili kelam gelmesini istemem ama bu türk ve galatasaray futbol tarihine adını altın harflerle yazdiran ve tartismasiz gelmis geçmiş en basarili hoca olan terimin rakiplerce ve passat medyasinca itin bir tarafina sokulmasina da sessiz kalamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın