resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11052
    ya kendisini biat aşamasına kadar tapacak kadar severdim. biat + demirören işbirliği ile soğudu isem de fatih terim gelirse en azından kısa vadede işler kolaylaşabilir. fatih terim başarılı olur.

    ne var ki eğer başıma bir iş gelmeyecekse gelmesini istemiyorum. gelirse üzülmem; hatta dursun varken sevinirim ama gelsin de istemiyorum. bunun iki sebebi var:

    1) artık 30'lu yaşlarını süren ve küçük jenerasyon için başarıya giden tek yol ft olmamalı. bu yüz on küsür yıllık bir kulübün hoca/başkan/oyuncu kim olursa olsun 1 adama bakmaması lazım.

    2) artık ben bireysel performanslara dayalı bir sistem istemiyorum. geçen italya'nın her yerde paylaşılan defansı gibi, bir ne bileyim izlanda gibi, bir dortmund bir atleti gibi top bizde iken veya takım savunmadayıen hatları görmek, her daim olmasa da bireysel kilitlenen anlarda maçı çözecek 3-5 çizilmiş atak görmek istiyorum. bakın van gaal futbolu değil istediğim her saniyesi planlı ama ft gibi saha içinde oyunculara %99.9 özgürlük tanınan ve uzaktan bakınca göze random hareket eder gibi gelen adamlar izlemek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın