• 246
    (bkz: cahillik ömür boyu)

    adam, kendi kafasında uydurduğu saçma sapan teorilerle futbol yorumlamaya çalışıyor. neymiş? 4-4-2'nin ileri ikilisi illaki centre forward olmalıymış, şayet birisi second striker (deep lying forward) olursa o sistem 4-4-1-1 olurmuş. tam bir "merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söylermiş." örneği. hadi bize filan sormaya utanıyorsun da aç bari wikipedia'ya bak.

    https://i.hizliresim.com/AJLa0v.png

    bak, ne diyor oradaki 4-4-1-1 topic'inde? "a variation of 4–4–2 with one of the strikers playing "in the hole", or as a "second striker", slightly behind their partner."
    şair, burada "4-4-1-1"in bir "4-4-2" varyasyonu olduğunu anlatmaya çalışmış. halbuki sen bize bunun bambaşka bir sistem olduğunu yutturmaya çalışıyorsun. hadi, bize inanmıyorsun da belki wikipedia'ya inanırsın. bu bir.

    ikincisi, 4-4-2'yi seviyor diye eleştirdiğin galatasaray taraftarı da aslında second striker'lı 4-4-2'yi, yani 4-4-1-1'i seviyor. 96-00 döneminde hakan şükür centre forward, arif second striker'dı. 11-12 sezonunda elmander centre forward, necati second stiker'dı. ama sen sanıyorsun ki galatasaray taraftarı iki tane konvansiyonel centre forward'den mütevellit 4-4-2'lere tapıyor. bu senin hüsnü kuruntun, olguları fikrine göre eğip bükmen ya da bilmemezliğin. ilkiyse kötü niyetlisin, ikincisiyse cahilsin. seç, beğen, al.
App Store'dan indirin Google Play'den alın