• 125
    geçen isimler açısından fena başlamadı dönem ama bizim için en önemli konular olan teknik direktör ve gidecek oyuncularla ilgili hala gelişme olmaması can sıkıcı. hadi gidecek oyuncular için de zaman var, belki gelecek hocanın da görüşleri beklenecek ama hoca konusu için daha fazla vakit kaybetmek bizim için ciddi hata olur.

    şu anda avrupa'da hocası olmayan çok az sayıda takımdan biriyiz sanırım. mesela everton'ın da resmi olarak hocası yok ama ronald koeman ile anlaştıkları biliniyor. hatta koeman'ın ayrılacağı southampton da büyük ihtimalle frank de boer'u getirecek falan. her kulübün bir planı var da bu seviyede bizden daha "clueless" bir kulüp olamaz heralde. :(

    fikrim başından beri aynı. eğer şöyle lucien favre, claude puel, martin schmidt, paulo sousa profilinde modern, başarıya aç, genç takımlar kuran, eğitmen bir proje hocası gelmiyorsa riekerink'le devam ediyoruz diyelim. sırf hoca getirmiş olmak için modası geçmiş birine yönelmek yanlış bir hamle olur. kısa vadeli başarılar yerine artık inşa etmek zorunda olduğumuz bir pozisyondayız. bu yoldan gidip bir proje hocası da getirse, riekerink de kalsa şampiyonluk kaçsa bile kazanan biz oluruz. bunu anlamak çok önemli.

    teknik adam işini bir hafta içinde netleştirip takım top başı yapana kadar ön görüşme yapılan oyuncuları açıklayıp, fazlalıklardan kurtulmaya başlarsak gelecek adına o kadar da karamsar olmaya gerek yok. birkaç ekleme ve gençlik aşısıyla güzel işler yapacak çekirdek bir kadro var zaten elde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın