resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10929
    eğer galatasaray'a imza atarsa çok şaşırırım.

    terim milli takımda neredeyse peygamber muamelesi görüyor. bilmemkaç yıllık kontrat yaptılar, sırf o istedi diye yabancı sınırını kaldırdılar (ki tüpçü reyis'in "bence yabancı sınırı daha da daralmalı, galatasaray uefa'yı alırken kaç yabancısı vardı" diye zırvaladığını hepimiz hatırlıyoruz, ama buna rağmen terim'in sözünü dinledi). bütün hükümet üyeleriyle arası muhteşem, adı statlara veriliyor. başarı desen o da var, öyle veya böyle euro 2016'ya gitmeyi başardı, dünya kupası elemelerinde de başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. keyfi gayet yerinde.

    peki bu adam ne halt yemeye bize gelsin ki? ne paramız var, ne kadromuz var, ne vizyoner bir yöneticimiz var... hadi bütün bu unsurları ekarte edip başarılı olsa bile medyadaki passat severler saldıracak, federasyon her hareketine ceza verecek, belki önünü kesmek için bir tarafından yine bir yabancı sınırlaması uyduracak. galatasaray'da huzurlu biçimde çalışması mümkün değil, bunu terim de gayet iyi biliyor.

    öyleyse geriye tek bir ihtimal kalıyor, terim bize gelmeyeceği halde gelecekmiş gibi sinyaller göndererek galatasaray yönetimini maymun ediyor. "ulan siz misin beni kovan, şimdi yatın bakalım kapımda" diyor. geleceği falan yok ama dursun özbek denen zavallıya umut verip kafakola alıyor, kendince eğleniyor bence.

    yoksa terim gibi itibar delisi bir adam, memleketin bütün imkanları ayağına serilmişken istifa edip bitik durumdaki galatasaray'a çile çekmeye mi gelecek? hiç zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın