resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 358
    pozitif enerjisi, güler yüzü, mimikleri, kaş hareketleri, geldiğinden beri her hafta üzerine koyarak oynattığı futbol ve son olarak takıma türkiye kupası kazandırmasıyla istisnasız tüm galatasaraylıların sevgisini, saygısını kazanan teknik direktör.

    takımdaki geleceğiyle ilgili karmaşık duygular yaşıyorum. seneye riekerink'le devam ediyoruz deseler sesimi çıkarmam ama yine de daha kalifiye bir teknik direktörle anlaşmamız gerektiği düşüncesi ağır basıyor bende. %49 riekerink %51 yeni teknik direktör gibi bir dağılım var düşüncelerimde.
    dün26 mayıs 2016 galatasaray fenerbahçe maçının ikinci yarısında sneijder-şesut, sinan-sabri değişiklikleriyle gol atma ihtimalimiz sıfırlandı ve mahkum oynadık. belki mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz için bu kadar defansif hareket etti, belki aynı maçı farklı şartlar altında oynasak öyle hareket etmezdi ama yine de büyük soru işaretidir benim için dünkü maçın ikinci yarısı. kalır da basın jargonuyla mutlak 3 puan parolasıyla çıktığımız maçlarda öne geçince takımı 1-0'a yatırırsa işimiz var. papaz her zaman pilav yemez çünkü. kedi de her zaman kaymak yemez bak o da olabilir. bilemedim.

    sonuç olarak can riekerink'tir bal riekerink'tir. böyle kötü geçen bir sezonun sonunda bize bu sevinci yaşattığı için sağ olsun var olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın