• 64
    yapacağımız şeyler belli az çok. ama ne kadarını yapabiliriz orası muamma.

    şahsi görüşüm, sabri sarıoğlu ve hamit altıntop'a hizmetleri için teşekkür edip güle güle denmeli.

    florya patentli olan semih kaya ve emre çolak gelecek yıl avrupa'da olursak 25 kişilik listede alt yapı oyuncusu krizi yaşamamamız adına takımda tutulmalı.

    bilal kısa hakan balta ve olcan adın'a takımı gençleştiriyoruz. yeni yapılanmda sizi düşünmüyoruz. bir takımla anlaşırsanız bonservis konusunda sıkıntı çıkartmayız denip kendilerine kulüp bulmaları istenmeli.

    selçuk inan: çin'den teklif gelirse mutlaka satılmalı. umarım euro 2016 da çin kulüplerinin dikkatini çekmeyi başarabilir.

    yasin öztekin: menajerinin dediği gibi yerine gelen adam muhtemelen yıllık 1 milyon euro'ya oynamayacaktır. biz yıllık 1 milyon eurodan daha fazla kazanacak bir oyuncuyla devam edeceğiz. şimdi menajerine söyle sana galatasaray'dan aldığın yıllık 1 milyon euroyu kazanabileceğin bir kulüp bulsun denilip satış listesine koyulmalı.

    lukas podolski: kalmasında da iyi bir para karşılığı gitmesinde de sakınca görmüyorum.

    bruma ve telles ikiliisi: bruma türkiye'den ayrılmayı ciddi cidid kafasına koymuşsa yapacak bişey yok pek, ama oyuncu ile bi konuşma yapılmalı. bizim için değerlisin seni burada istiyoruz mesajı verilmeli. kalırsa iş yapar. açık söyleyeyim yasin gibi takım oyunundna bir haber bi bencil oynayıp 12 13 gol atacağına bruma gibi bir takım oyuncusu, bir dinamo oynasın 3 4 gol atsın. telles carole'ü kesemez. iyi bir paraya satılırsa itiraz etmem o yüzden.

    ihtiyaçlar;
    cheick tiote tarzı bir defansif orta saha, 1 tane de nakamba, rode tarzı tempolu orta saha, selçuk giderse 1 tane yerli bir orta saha.
    uzun boylu fizik üstünlüğü olan stoper, savunmayı organize eden lider özellikli stoper. bu ikisi mutlaka alınmalı.
    bruma giderse iyi bir kanat oyuncusu da mutlaka alınmalı.
    2 tane de forvet almalıyız. benim tercihimsebastian haller ve famara diedhiou ikilisi.

    ayrıca yerli rotasyonunu gençleştirmek ve kalitesini arttırmak için gidecek çöplerin yerine gençlerini mümkün olan en az bonservis bedelleri ve maaşlar ile almalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın