• 223
    kendisinin köşeden üçlüklerinin güzel olduğunu biliyoruz. alex ferguson'un birebir aktaramayacağım bir sözü var. özünde şöyle diyor, her konuda iyi olamazsınız. iyi olduğunuz konularda en iyi olmak için çalışın.

    göksenin savunmasıyla, enerjisiyle, köşeden üçlükleriyle bize büyük katkı sağlayan birisi. köşe üçlüklerinde fake ile kendini rahatlatma konusunda gelişebilir, savunmasındaki oyunlarına yenisini eklemek için çalışabilir, boş atışlardaki yüzdesini yükseltmeye çalışabilir ve takım için daha verimli olabilir.

    işin güzeli, ben bu adamın elinden geldiği kadar çalıştığına ve oynadığına inanıyorum. kendisi galatasaray'ın evladı değildir. evlatlar 1 yabancı olsun, ben yoluma bakayım kafasında. kendisi galatasaray'ın parçasıdır. bunu da galatasaray'ın diğer parçaları olan bizlere her maç göstermektedir.

    iyi ki bizimle kendisi. oyunun koptuğumuz 3. çeyreklerinde dış şutu ve savunmasıyla hem rakibi aşağı çekebileceğimiz, hem üçlükler bulabileceğimiz oyunlar çizebilir miyiz diye düşünüyorum. koç daha güzel şeyler düşünüyordur tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın