• 108
    transferdeki en önemli parametrem. kimi niye alacağımız çok önemli. bakambu başlığına "biz alsak vizyonsuz olurduk" diye yazmış arkadaşlar. aslında olay öyle değil. bakambu genç ve ciddi potansiyeli olan bir oyuncu. almaktan ziyade adama vereceğin katkı önemli. 2 yıl içinde nerede olacak bu adam. neyi nasıl vereceksin. önemli olan bu.

    bruma ve telles mesela. arkadaş bu adamlar ciddi potansiyeli olan oyuncular. her ikisi de kendi milli takımlarında gelecek adına alternatif olarak görülüyor. şimdi biz bu adamları alıp saçma sapan yabancı kuralı nedeniyle oynatamadık. tam kural kalktı. bu seferde çapsızın biri yolladı. vizyonsuzluk bu işte. bu gençlerin içinde varlığından asla şüphe etmediğim cevherleri ortaya çıkaramamak. gencecik adamlara boylarından büyük sorumluluklar yüklemek. budur vizyonsuzluk.

    ama alırsın genç adamları. koyarsın başlarına bu adamları geliştirecek, onlara yardımcı olacak, güvenecek bir hoca. gör o zaman o vizyonu. yanlış olan bakambu'nun düşünülmesi değil, alıp kime emanet ettiğin.

    vizyon o. mancini gelse şu takıma, sınırsız bir ortamda ver eline bruma'yı, telles'i, sinan'ı, emre'yi, denayer'i, koray'ı gör bakalım ne oluyor bir kaç seneye. vizyon bu arkadaşım. sen ne kadarsın. ne vereceksin bu adamlara. nereden nereye taşıyacaksın bu çocukları. sen ver, sonra kat kat alacaksın karşılığını zaten. hem başarı olarak hem de ilerde satıp kazanacağın para olarak.

    gencecik adamı al, yüzüne bakma, kişisel olarak zerre birşey verme. sonra "vay biz kazık yedik." yemedik lan. o şansı kazık hale getirip kendimize sokan biziz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın