• 14633
    uzun zamandır kadro yapmıyordum. bugün de canım çok sıkkın. maksat yazmak olsun, konuşmak olsun diye bir kadro yapayım dedim. önümüzdeki sezon için bir as kadro yaptım.
    http://galatasaray11.com/kadro/oylesine-13845

    bu dizilişi biraz asimetrik olarak görmek gerekiyor. sneijder'i bir tık önde, podolski sol açık ama bir nevi ikinci forvet gibi hafif içeride, santrfor ise hafif sağ santrfor tarzında, sinan sağ çizgide.

    transferler ise;
    iyi orta açabilen, pas yapabilen, takım arkadaşıyla iyi anlaşan bir sağ bek. (linnes'i alternatif bek olarak düşündüm)
    ciğersiz bir sol bek. (carole'yi alternatif sol bek olarak düşündüm)
    sol ayaklı, akıllı ve sağlam, kafa toplarında etkili bir stoper. (nereden bulacaksak)
    dinamik, mücadeleci, en az 11 km koşan, dipdiri bir defansif orta saha. (stoperden bozma değil, direk defansif orta saha)
    bitiricliği yüksek, ortalama bir pas yeteneği olan, ortalamanın üstü bir hıza sahip, sprint atabilen, iyi kafa vurabilen bir santrfor. (ben bulurum)

    bu sezon sonuna kadar ise; http://galatasaray11.com/kadro/bu-sezon-13846

    4 tane 30 yaş ile 6 tane 25 yaş altı futbolcuyu harmanladım. ben ne diyorum ya? kadro falan kuruyorum işte öyle zaman geçsin diye. yatıp zıbaracağım şimdi. bir sürü problem var sevgili arkadaşlar. yaşadığım ve yaptığım her şey ile ilgili bir sürü problem var. bunların hepsinden de ben sorumlu değilimdir ya, o kadar da değildir bence. neyse..

    vallahi nasıl kadro yapacağımızı, nasıl transferler isteyeceğimizi, neler söyleyeceğimizi şaşırdık artık. süper kupa'yı aldığımız 8 ağustos 2015 tarihinden bugüne kadar sanki yıllar geçmiş gibi hissediyorum. süper kupa'yı kazandığımızdan beri 11 önemli maça (8 avrupa maçı, 2 fb maçı, 1 bjk maçı) çıktık. lakin bunlardan sadece 1(bir!1!!11!) tanesini (iç saha benfica maçı) kazanabildik. bu sezon ile ilgili başka özellikler de sayayım mı? yok be. başka zaman artık.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın