• 1
    ne zaman takımdaki sonu gelmez sakatlıklardan bahis açılsa, "hamzaoğlu sezon başında nasıl bir antrenman yaptırmış ki herkes sözleşmiş gibi arka adalesinden sakatlanıyor" diye sorulsa imdada yetişen geyik.

    bu arkadaşların iddiasına göre hamzaoğlu yazın bir pas takımı kurmuş, buna göre oyun dar alanda oynanacak ve futbolcular depar atmayacakmış. takımı buna göre antrene etmiş. ama sezon ortasında gelen hoca bu sistemi bozup futbolculara depar attıracak idmanlar yaptırıca adale sakatlıkları baş göstermiş...

    aslında bu saçma sapan cevaba söylenebilecek binlerce karşı argüman var. "hamzaoğlu'nun planına göre futbolcular hiçbir zaman depar atmayacak mıydı ki depar atar atmaz hemen sakatlanıyorlar, dünyada bizim haricimizdeki bütün takımlar gerizekalı mı ki futbolcularını at gibi koşturuyor, madem hamzaoğlu oyunu hep dar alanda kısa pasla oynayabilmek istiyordu bunun için gereken antrenmanları hakkıyla yaptırdı mı" sorularını bir kenara bırakıyorum.

    tek bir şey soruyorum: kısa pas takımı oynayacak takımda umut bulut ve sabri sarıoğlu'nun ne işi var aga? top kontrol edemeyen adamlarla pas oyunu oynama hayali nasıl kurulur cidden aklım almıyor. hıyarla, lahanayla meyve salatası yapılır mı? "olsun ben hıyarla da meyve salatası yaparım" diyen adamın aşçılığına güvenilir mi?

    hadi bir laf ediyorsunuz bari azıcık arkasını düşünün ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın