• 85
    (bkz: 24 mart 2016 türkiye isveç maçı/#1928823)

    ilgili entryde "ne güzel, basi acik ve kapali olan yan yana, el ele. her zaman olmasi gerektigi gibi, ayrimcilik yapmadan, ikisini de hos görerek!" dedikten sonra " bazi insanlar var, basi, götü acik gezenleri modern, digerlerini yobaz zannediyor." yazan tuhaf yazar.

    enterasan. ilk başta diyor ki ayrımcılık olmamalı, isteyen istediğini giymeli. sonra da açık gezenler için "götü başı açık gezenler" diyerek onlara hakaret ediyor, onlara kötü bir yakıştırmada bulunuyor. yani biri açık giyiniyorsa götü başı açık, af edersiniz yolludur. haa ama isteyen istediğini giymeli tabii herkes herkese de saygı duymalı! beynim yandı bu abimizi anlamaya çalışınca.

    bir de kendisini bilgilendirmek isterim; ilgili fotoğrafta "başı açık" ve "kapalı" olanlar henüz çocuk. henüz daha birey bile olamamış, kendi ayakları üstesinde durmayan, ailesi tarafından yönlendirilen çocuklar. çocuk.

    insanların tepkisi buna. küçücük çocuğun aile baskısı ile kapatılması ve bunun televizyona çıkartılıp reklam yapılmasına. yoksa kimsenin türbanlılarla sorunu yok. annem türbanlı, hayatımı adadığım kadın türbanlıydı. ama ben bu olayı köküne kadar eleştiririm. çünkü ortada şahsi bir irade yok. ortada, ideolojilere kurban olan küçücük kızlar var.

    lütfen, düşünme yetinizi kullanın. velev ki kullanamadınız, fikir beyan etmeyin. çünkü kimsenin fikirlerinize ihtiyacı yok. biz "doğru" nedir, "olması gereken" nedir biliyoruz.

    iyi geceler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın