resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 10784
    kabadayıdır, çok yüksek bir egoya sahiptir, aşırı milliyetçidir, şu an ne yazık ki hiç ihtiyacı yokken devrin adamları içerisindedir. oysaki buna hiç ihtiyacı yoktu kendisini var eden şey* onu ömrünün sonuna kadar da efsane olarak görecekti ve yaşatacaktı zaten. kendisi farklı yol belirlerdi kendine bizle yolları ayrıldı.

    amma velakin bu adam galatasaraylı hepimiz gibi galatasaraylı. elimde galatasaray ölçer yok. kimsenin galatasaraylılığını ölçecek hakkı da kendimde bulmuyorum. tutup da benle farklı düşünüyor bu şucu bu bucu diye de insanları da yargılamam. naçizane kendimce fikirlerim var her galatasaraylı gibi galatasaray hakkında. terim'e hepimiz gibi galatasaraylı demem bu yüzdendir. çünkü galatasaray bir his kulübüdür, takımıdır. ben bunu böyle öğrendim böyle bildim. ama tutup da terim gelirse ben giderim diyen galatasaraylı üzülerek söylüyorum yukarı da yazdıklarımla ters düşüyor gözükebilir ama onu da açıkladığımı düşünüyorum. gözümde eksidedir ya galatasaray'ı yanlış anlamıştır ya da bu `"galatasaraylılığı"gelip geçici bir heves ya da öylesine bir meşgale olarak görmüştür. kifatih terim` denilen adam galatasaray futbol takımının başarılarının yarısına kadar olan kısmının baş mimarlarındandır. galatasaray'ı marka değeri olarak türk takımları arasından sıyrılıp çıkmasında baş rol oynamıştır. hadi bunları geçtim zaten mesele terim'in şu an nefret derecesinde sevilmemesinin sebebi bu kadar başarıya rağmen bize `neden?` sorusunu sordurtmasıdır. onca beraber yaşanılan şeye rağmen neden şu an bizle değil? sorusu insanı gerçekten içten içten yiyor, bitiriyor insanı.

    mesele onun başarıları, gelip gitmesi ve en sonunda tekrar gitmesi ise o gelirse ben giderim demek ya da bir başka deyimle galatasaraylılığı askıya alırım demek nedir? ya o zaman hiç bir zaman gerçek galatasaraylı olamadı bazıları ya da izafi bir galatasaraylı oldu. yani gelip geçici bugün sapına kadarken yarın koy götüne gitsin mantığıyla. mesele terim'in gelip gitmesi falan değil, bugün bu başlık altında olduğu için yazıyorum. kim olursa olsun o galatasaray'a gelirse ya da giderse bende çıkar giderim demek abesle iştigal.

    değer harcamak kolaydır, ama değer kazanmak zordur renktaşlar. günümüz dünyasında bazı şeyleri gerçekten sorgulamak insanı içinden çıkılmaz bir girdabın için atıyor. fatih terim ünal aysal gidişleri ya da gelme tartışmaları da aynı onun gibi. tartışalım hemde günlerce tartışalım ama o gelirse ben giderim şu giderse bende giderim falan bunlar anaokulu çoçuğu hareketleri. bir fikriyat etrafında toplanmak, birleşmek bir şeyler bir araya getirmek zordur. zor olanı başarmış bir topluluk galatasaray. kolay olan ise bu topluluktan ayrılmaktır. onun için yapmayın, sirkelenin ve kendinize gelin.

    biz galatasaraylıyız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın