resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 1917
    liselierin maşası bu adam.

    3 sene boyunca tüm tepkileri çekecek muhtemelen üzerine, taraftar ile asla arası barışmayacak ama istifa da etmeyecek neden ?

    çünkü maddi olarak harcamaları falan kısacak bu vatandaş, transfer yapmayacak ya da beceriksiz bir şekilde yapacak çünkü sportif başarı umrunda değil.

    point otellerinin reklamını yapacak her fırsatta. ama dedeler sonuna kadar destekleyecek kendisini çünkü galatasaray'ı maddi olarak düze çıkarmak bir anda mümkün değil.

    işte bu geçiş sürecinde de kendisini diktiler kulübün başına, muhtemelen kendisinden sonra gelecek başkan kahraman olacak,yıldız transferler gelecek sportif başarı tekrar gelecek ve sonra liseli-lisesiz ayrımı hakkında taraftar görüşleri yine rafa kalkacak.

    sonra ne olacak peki? galatasaray yine maddi krize girecek, yine bir tepkileri üzerine çeksin diye bir kukla koyacak galatasaray'ın başına dedeler,ondan sonra yine kahraman bir başkan gelecek yıldızlar, başarılar.

    yani işin özü burası galatasaray sevgili sözlük yazarları, uzun vadeli planlama ve uzun soluklu başarı yakalayamaz bu camia kimse kusurabakmasın. dedelerin elinde 5 senede bir en dibi görecektir galatasaray, sonra türkiye şampiyonlukları, kupalar, derbi galibiyetleri vs.... yine mutlu olacağız.

    ama bu yapıyla ; hedefi "türk olmayan takımları yenmek" olan o kulübün, o arzuladığımız kupanın yanından dahi geçme şansı yok. işin realitesi bu maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın