• 14544
    bu sene geçti bitti. allah bilir kaçıncı bitireceğiz ligi. zaten normal bir sezon geçirip 2. olamıyoruz. ya şampiyon yada berbat bir sezon geçiriyoruz anasını satayım.
    neyse sezon sonuna kadar ne olacağı gram umurumda değil. büyük ihtimalle maçları da izlemeyeceğim. gerek yok sinire strese.

    önümüzdeki senenin planlamasını şimdiden yapmamız lazım derken gülme alıyor beni. dursun geliyor birden aklıma. bütün hayallerim siktir olup gidiyor. sonra rüyalara dalıyorum. sene sonu dursun ve diğer bütün çapsız yöneticiler gitse , adam akıllı işini yapan kişiler gelse diye. sonra diyorum hadi geldiler de ne yapacaklar ? takımın çoğu çöp. elle tutulur 3-5 adam var. e bizde de para yok. nasıl olacak bu işler diye dalıyorum boş duvarlara. karşımızda gün geçtikçe kadrosu oturan beşiktaş ve kaliteli topçular bulunduran fenerbahçe var. takımımız iyi olduktan sonra diğer takımların ne durumda olduğunun bir önemi yok bunu da biliyorum. ama bu leş kadro nasıl düzelir hiçbir fikrim yok. ne kadar hayaller kursakta bazı yeniçeriler gönderilmeyecektir. boş boşuna kendimizi kandırmayalım. sağlam 1-2 transfer yapsak da kurtarabileceğimizi düşünmüyorum. kısacası önümüzdeki seneye gram ümitli bakamıyorum. hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın