resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1676
    2008-2009 yilinda skibbe'nin yerine geldiginde arda-kewell-formda lincoln-baros 4lüsü ile, evet tekrar ediyorum---arda-kewell-formda lincoln- en iyi donemindeki baros--- dörtlüsü ile 2-1 ve 1-0 dan farkli skor almamistir (bordeaux maci haric ama o mac ilk maci oldugu icin oyuncularin hirsi, skibbe'nin halen etkileri bitmemis atak oyunu vs. ki o maci da 3-1'den veriyorduk ya la)

    kendisi lincoln ile takisip, gobegi sergen'i gecmis hasan sas ile hamburg macini, topu iskalayan mehmet guven ile lig maclarini kazanmayi hedeflemistir. uber yildizlarimiz (!) orkun usak ve super star(!) mustafa sarp'in transferinde yardimci olup bunu gururla soylemistir.

    skibbe disiplini saglayamadigi ve istikrarsiz skorlar yuzunden kovulmustu. ama skibbe doneminde bile takim bircok macta ustun, atak, ve gayet zevkli futbol oynamisti. ben bulent korkmaz doneminde boyle zevkle izledigim bir mac hatirlamiyorum. hatta bir eskisehir maci vardi iki pas yapamadigimiz, rakip 10 kisi kalmis yaklasik 30 dakika 10 kisi oynamis. macin sonucu: galatasaray 0 eskisehirspor 1. o mac benim gittigim son macti. entryleri sozlukte halen duruyordur. acin okuyun eger bulent korkmaz'i gercekten bu takimda gormek istiyorsaniz.

    edit: fener macinda da tribundeydim simdi o entryleri okuyunca aklima geldi...

    (bkz: 22 mart 2009 galatasaray eskisehirspor maci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın