resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1663
    sen efsane kaptanımızsın canımızsın cesur yüreğimizsin. ama bu zamanda gelme. bir kere de doğru zamanı bekle allah aşkına. bu takımdan bu sene bir şey olmayacağı belli. reddet teklifi sezon başında iyi yapılanmayla gelirim de bak sokaktaki taraftar köpeğin olur sonra inan bana. imparatordan örnek al biraz. sana sitem etmek istemiyorum. sana sitem edersem kendime de kızacağımı biliyorum çünkü.
    gelmiştin yine galatasarayın zor durumunda reddetmek olmaz diyerek. senin için iyi gitmemişti. işler kötü gidiyor sana geliyorlar sonra senin üstünden diğer yerliler biz fedakarız diye prim yapıyor, yaptırma.
    yine sezon başı olmadan gelmiş oluyorsun. bak sen geldiğinde takım çok iyi pas yapıyordu ama gol atamıyordu, hem de o hücum hattıyla. şimdi hiç atamaz takım. teknik direktör olarak görmek istemiyorum seni kaptan. teknik direktör olarak olmuyorsun yapamıyorsun.
    bırak biz seni gördüğümüz yerde kal daima, sana hiç sitem etmeyelim. milletin maldinisi varsa bizim de bülentimiz var demeye devam edelim.
    yerlileri toparlama ihtimalin yok,koptular artık. yabancıları da sen sevmezsin, biliriz. hiç gerek yok. çık televizyonda bizim hakkımızı savun bu bize yeter ama teknik direktör olma kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın