• 54
    bana kalırsa yanlış anlaşılmış yazardır.

    kendisinin bugüne kadar yazdıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki kesinlikle yanlış anlaşılmıştır.
    daha doğrusu, ani bir refleksle yanlış anlayarak başlığına gelen ve fikirlerini söyleyen yazar arkadaşları ayrı tutarak söylüyorum,
    olayı bilerek farklı yönlere çekmeye çalışan tiplerin de olduğunu görüyorum.

    başlığı altındaki eleştirilerden yola çıkarak çok kısa bir iki şey söylemek istiyorum;

    * suçlunun terör örgütleri olduğunu salyangoz dahil hepimiz biliyoruz. fikrimce kendisinin eleştirdiği, geçtiğimiz yıl yapılan seçim atmosferinde iktidarın kaybedilmesinin ardından bilerek, kaşınarak çıkartılan olaylar sonrasında bu işlerin önünün alınamadığıdır. maalesef ki seçmenlerin pek çoğu da "iktidar" adı altındaki yalanlara kandığı için doğrudan / dolaylı olarak kaos ortamını tercih etmiştir. eğer ben yanlış anladıysam lütfen beni uyarın.

    * ülkenin islamlaştırılmasına kızan olmuş. bakın, vatandaşın muhafazakar ya da inançlı olması ile ülkenin islamlaştırılması ayrı şeyler. kızdığınız şeyi önce tekrar tahlil etmeniz gerektiğini düşünüyorum. yani salyangoz'un burada muhafazaklıkla ilgili bir derdinin olmadığını, ülkenin dinamiklerinin radikalleştirildiğini vurguladığını düşünüyorum. yanlış anladıysam lütfen tekrar düzeltin.

    * sonuncusu, aslında bu tip saçmalıklara açıklama yapma gereği yok ama, hala başlığı altına gelip "o partiye mi verselerdi, bu partiye mi verselerdi" tartışmalarını yaparak hedef saptıran var. memleketi on yıllardır kim yönetiyor ise, elbette ki suçlanacak merci orasıdır. bu adamları seçerek kaosa neden olanlara da sitem edilebilir. "yok şu mu seçilseydi, yok bu mu seçilseydi" demeden önce iktidar partisinin önce kimlerle masaya oturduğunu, ardından da memleketin nerelere geldiğini görmek gerekir.

    bakın, ülke çok kötü bir durumda ve hepimizin acısı var. çok üzgünüz.
    ama sanki bombayı buradan bir yazar dostumuz patlatmış gibi davranılıyor.

    provakatörlere aldırış etmeyin dostlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın