• 53
    terör saldırısı sonrası türk halkını suçlayarak ne kadar zeki olduğunu binlerce km öteden hissettiren yazar. nedir, necidir bilmem. ancak tek bildiğim kendisi gibi terör saldırıları sonrası teröristler dışında herkesi suçlayan sosyal medya adamlarının gereksizliği. terör propagandasının ekmeğine yağ sürmekten öteye gitmiyorlar. neymiş, son seçimde türk halkı savaşı seçmiş. kandil'deki şerefsizlerin demeçleri ile paralel bir görüş. terör sempatizanı partiyi mi seçecekti? peki ya milliyetçi parti? tek mottosu kır parçala yok et olan parti mi barışçıl olacaktı? peki ya hiçbir soruna çözüm göstermeyen, sorunu görmezden gelen parti mi? böyle böyle malum parti yüzde 50 alıyor işte. sonra da suçlu bu partiye oy verenler oluyor. bunun kafasındaki insanlar oldukça da oy vermeye devam edecekler.

    not: terörü destekleyen ve terör ile müzakere eden parti ile işim olmaz demiş. elbette türkiye'de 4 parti yoktur sadece ama diğer 2 partinin doğu ve g.doğudaki oy oranlarını araştırmasını tavsiye ederim. maalesef bu sorunun merkezindeki insanların da kendisinin beğendiği partiler ile işi yok. işin komik tarafı, bu partilerin de esasen bu insanlarla bir işi yok. görmezden geliyorlar. görmeyince sorun da olmamış oluyor değil mi? mesela suriye'deki savaşı da görmüyor bu adamlar. taa ki ülkedeki suriyelileri görene dek. onları da paketleyip ülkelerine geri göndermeyi seçim vaadi olarak sunabiliyorlar. çünkü gözümüzün önünde olmadıklarında sorun da olmuyor. ister putin gebertsin onları orada ister esad. ister işidciler kellelerini kessin ister şii mezhepçiler. ne fark eder?

    edit: provakator denilmis bana. yani acik acik turk halkini suclayan, belli bir partiye oy verenlerin savasi sectigini soyleyen bir yazari "ya yanlis anlasilmis oyle demek istememis" diye savunmak provakatorluk degil de, buna tepki vermek provakatorlukmus. sabah sabah ne iciyorsaniz artik. burada parti savunuculugu yapmiyorum. savasi secmis secmen olayina takildim. bir tarafta bombayi patlatanlarin taziye cadirini ziyaret edenler baris partisi diye onumuze sunuldu. diger tarafta bombayi patlatanlara degil de kendi ulkesini suclayan bir kitle. sorsan secim oncesi saldirilari da iktidar kurgulamistir. peki ya secim sonrasi? bunlar gerizekali mi? siz cok mu akillisiniz? ulke ilk defa barisa bu kadar yaklasmisti. ama orospu cocuklarina yabanci devletler daha fazla yem vermis olacak ki ellerine gecen ilk firsatta bunu kullaniyorlar. olay bu.

    edit2: comar falan yine insanlari etiketkeyen, hedef gosterenler gelmis. bakin bu olaylara teror dahi diyemeyenler var mecliste. su aci gunde hedef gostermek, hem de bu saldirilara karsi olan, yapanlardan nefret edenleri suclu gibi gostermek boluculuktur. eline silah alip hesap soranlar da gelmis. sonra savas istemis turk milleti deniliyor. alin abi alin birbirimizi katledelim boyle boyle. allah akil fikir versin. saldiri onlarca kisiyi oldurerek ses getirmis ama su an burada icinde bulundugumuz sacma sapan tartismalarla asil hedefine ulasmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın